1000 recepten met tagliatelle
300 gr bladspinazie (diepvries) 65gr boter zout peper nootmuskaat 250 gr groene tagliatelle 125 gr uien 250 gr hoh-gehakt 1 teentje knoflook 250 gr tomaten uit blik 3 tl mosterd oregano 30 gr bloem 5 dl melk 3 el witte wijn 100 gr geraspte parmezaans... bekijk recept »
500 gr (Gepelde) Scampi's 4 Vlees Tomaten 1 Rode Ajuin 1 Rode Paprika 1 chilli peper 4 dl Room paprika poeder zwarte peper cayennepeper look poeder oregano basilicum curry poeder Aromat smaakverfijner Sambal Oelek (Optie) Olijfolie solo v... bekijk recept »
250 g kipfilet 1 pot Bertolli Pesto alla Calabrese 400 g tagliatelle 250 g sperzieboontjes 2 paprika's (geel en rood) 8 takjes peterselie 6 el Bertolli Olijfolie classico 2 el balsamicoazijn 150 g gemengde salade 1. Snijd de kipfilet in 20 ... bekijk recept »
10 kippeborstfilets boter 1 Kg champignons 200 gr uien 1 flesje Leffe Triple 5 dl room bieslook 500 gr groene tagliatelle 5 eetlepels olijfolie 1. Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verfris vervolgens de gekookte deegwar... bekijk recept »
1.5 kg runderstoofvlees3 wortelen2 uien4 teentjes knoflooksinaasappelschil (van 1 onbehandelde sinaasappel)300 g spinazie500 g tagliatelle400 g tomatenblokjes (blik)500 ml rode wijn500 ml runderbouillon6 ansjovisfilets100 g zwarte olijven50 ml balsam... bekijk recept »
400 g tagliatelle600 g zeewolffilet8 plakjes gedroogde ham2 tomaten100 g zongedroogde tomaten50 g zwarte olijven (ontpit)120 g tapenade (zwarte olijven)4 takjes rozemarijnbasilicum (om te garneren)peperzout1. Verwarm de oven voor op 180°C. Snij d... bekijk recept »
20 scampi's400 g tagliatelle1 bakje kerstomaten200 g spinazie500 g broccoli1 sjalot1 teentje knoflook4 el olijfolie250 g mascarpone1 dl witte wijnpeperzout1. Haal de steeltjes van de spinazie. Verdeel de broccoli in roosjes, blancheer ze 3 minuten in... bekijk recept »
20 scampi's400 g zeeduivelfilet (in medaillons)200 g tagliatelle2 dl visfond1 dl droge, witte wijn2 dl room100 g bakboter2 cl extra vierge olijfolie15 g kervel2 potjes saffraanpoeder0.5 tl kerriepoederpeperzout1. Versnij de zeeduivel in medaillons (3... bekijk recept »
1/2 zakje bieslook 6 el olijfolie 2 tenen knolfook 300 g tagliatelle zout 1 flinke courgette 200 g garnalen versgemalen zwarte peperBoven een kommetje de bieslook fijnknippen en 4 el olie en de knoflook erdoor mengen. Courgette halveren en zaad eruit... bekijk recept »
Voor 4 personen: 2 bossen witte asperges* 300 ml bouillon van zeevruchten 75 ml room 50 gr « Verdurine » saus van Mutti 1 soeplepel Mutti dubbel tomaten concentraat 12 scampi€™s OlijfolieTagliatelle van asperges: Rooster de asperges op een he... bekijk recept »