Recepten met tagliatelle

1000 recepten met tagliatelle

Tagliatelle

Tagliatelle Tagliatelle is een soort pasta die gemaakt is van durumtarwe. Het heeft een lange, platte vorm, vergelijkbaar met fettuccine. Tagliatelle is een veelzijdige pasta die kan worden geserveerd met een verscheidenheid aan sauzen en ingrediënten. Tagliatelle is verkrijgbaar in verse en gedroogde vorm. Verse tagliatelle heeft een zachtere textuur dan gedroogde tagliatelle.

Lasagne Met Spinazie

300 gr bladspinazie (diepvries) 65gr boter zout peper nootmuskaat 250 gr groene tagliatelle 125 gr uien 250 gr hoh-gehakt 1 teentje knoflook 250 gr tomaten uit blik 3 tl mosterd oregano 30 gr bloem 5 dl melk 3 el witte wijn 100 gr geraspte parmezaans... bekijk recept »

Scampi Diabolique

500 gr (Gepelde) Scampi's 4 Vlees Tomaten 1 Rode Ajuin 1 Rode Paprika 1 chilli peper 4 dl Room paprika poeder zwarte peper cayennepeper look poeder oregano basilicum curry poeder Aromat smaakverfijner Sambal Oelek (Optie) Olijfolie solo v... bekijk recept »

Pastasalade met paprika, boontjes en gegrilde kip

250 g kipfilet 1 pot Bertolli Pesto alla Calabrese 400 g tagliatelle 250 g sperzieboontjes 2 paprika's (geel en rood) 8 takjes peterselie 6 el Bertolli Olijfolie classico 2 el balsamicoazijn 150 g gemengde salade 1. Snijd de kipfilet in 20 ... bekijk recept »

Kippenborstfilet met Leffe Triple

10 kippeborstfilets boter 1 Kg champignons 200 gr uien 1 flesje Leffe Triple 5 dl room bieslook 500 gr groene tagliatelle 5 eetlepels olijfolie 1. Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verfris vervolgens de gekookte deegwar... bekijk recept »

Runderdaube met sinaasappel

1.5 kg runderstoofvlees3 wortelen2 uien4 teentjes knoflooksinaasappelschil (van 1 onbehandelde sinaasappel)300 g spinazie500 g tagliatelle400 g tomatenblokjes (blik)500 ml rode wijn500 ml runderbouillon6 ansjovisfilets100 g zwarte olijven50 ml balsam... bekijk recept »

Rollade van zeewolf

400 g tagliatelle600 g zeewolffilet8 plakjes gedroogde ham2 tomaten100 g zongedroogde tomaten50 g zwarte olijven (ontpit)120 g tapenade (zwarte olijven)4 takjes rozemarijnbasilicum (om te garneren)peperzout1. Verwarm de oven voor op 180°C. Snij d... bekijk recept »

Pasta primavera met scampi's

20 scampi's400 g tagliatelle1 bakje kerstomaten200 g spinazie500 g broccoli1 sjalot1 teentje knoflook4 el olijfolie250 g mascarpone1 dl witte wijnpeperzout1. Haal de steeltjes van de spinazie. Verdeel de broccoli in roosjes, blancheer ze 3 minuten in... bekijk recept »

Scampi met zeeduivel en kerriesaus

20 scampi's400 g zeeduivelfilet (in medaillons)200 g tagliatelle2 dl visfond1 dl droge, witte wijn2 dl room100 g bakboter2 cl extra vierge olijfolie15 g kervel2 potjes saffraanpoeder0.5 tl kerriepoederpeperzout1. Versnij de zeeduivel in medaillons (3... bekijk recept »

Courgettetagliatelle met garnalen en knolfook-bies

1/2 zakje bieslook 6 el olijfolie 2 tenen knolfook 300 g tagliatelle zout 1 flinke courgette 200 g garnalen versgemalen zwarte peperBoven een kommetje de bieslook fijnknippen en 4 el olie en de knoflook erdoor mengen. Courgette halveren en zaad eruit... bekijk recept »

Asperges op Italiaanse wijze

Voor 4 personen: 2 bossen witte asperges* 300 ml bouillon van zeevruchten 75 ml room 50 gr « Verdurine » saus van Mutti 1 soeplepel Mutti dubbel tomaten concentraat 12 scampi€™s OlijfolieTagliatelle van asperges: Rooster de asperges op een he... bekijk recept »

Pagina 79 van 100