1000 recepten met tagliatelle
750 gr varkensvlees 20 gr boter 185 gr champignons 2,5 dl kippenbouillon 1 el bloem 1,25 dl room 1 el citroensap zwarte peper 400 gr tagliatelle Verwarm de boter in een pan. Bak hierin het vlees op matig vuur in porties bruin. Laten uitlekken op keuk... bekijk recept »
Verse Tagliatelle 1 ui champignons 75 gr pijnboompitten 3 tenen knoflook 200 gram zongedroogde tomaten op olijfolie (uitgelekt) 80 ml olijfolie 60 gr verse geitenkaas zout en peper De pijnboompitten. knoflook, tomaten en olijfolie pureren in de keuke... bekijk recept »
250 gr vers basilicum - 4 teentjes look - 20 gr pijnboompitten - 1 koffielepel fijgesnipperde marjolein - 125 gr pecorino (harde Italiaanse kaas eventueel te vervangen door Parmesaanse kaas) - 5 eetlepels olijfolie - 500 gr verse groene tagliatelle -... bekijk recept »
Tagliatelle (of je favoriete pasta-soort)2 sjalotjes2 tenen knoflook+- 5 bosuitjes2 courgettesbakje champignons2 blikken tomaatblokjes2 pakjes blauwaderkaas (Danablue)zakje chasewnotenolijvenveel italiaanse kruidenpeper en zoutolijfolie. Kook de tagl... bekijk recept »
300 grgroene en witte tagliatelle(lintpasta). 800 gr prei. 1 teen knoflook. 300 gr,Beemster old kaas. 4 eetlepels olijolie. 1 zakje verse basilicum Zout en peper. In de wok de olie verhitten en de knoflook hierin fruiten. Dan de prei toevoegen en 10 ... bekijk recept »
- 300 gram Iglo bladspinazie - 2 enkele kipfilets - zoutpeper - 4 plakken parmaham - 5 eetlepels olijfolie classico - 150 gram tagliatelle - 3 eetlepels huttenkase of ricotta - plastic foliecocktailprikkers Bereidingswijze 1. Laat 1 blok van d... bekijk recept »
1 pakje verse tagliatelle of fettucini. (Indien niet verkrijgbaar is gedroogde tagliatelle ook goedliefst twee-kleurignamelijk groen-wit)1 potje groene pesto-saus1 courgette1 doos gemengde champignons1 zakje ongezouten walnoteneen handjevol pijnboomp... bekijk recept »
3 kg mosselen 2 dl droge witte wijn 1 ui 350 g tagliatelle 25 g roomboter 2 teentjes knoflook 3 dl room 1 eierdooier peper en zout 2 eetlepels peterselie (fijngehakt) Laat het kookvocht inkoken tot de helft en zeef het. Kook de tagliatelle a... bekijk recept »
150 gram zeekraal400 gram tagliatellezout10 gedroogde tomaten op olie uit een potjepeper uit de molen Breng in een pan ruim water met zout aan de kook. Snijd van de zeekraal het onderste deel van de steeltjes af en blancheer de rest 2 minuten in koke... bekijk recept »
50 gr. boter 2 teentjes knoflookgeperst 1 uiin dunne parten gesneden 650 gr. gemengde paddestoelen (oesterzwammengrotchampignonsheel of gesneden 15 gr. bloem 1,5 dl. groentebouillon 2 el. droge witte wijn zout en versgemalen peper 1 dl. dikke room 3 ... bekijk recept »