Recepten met Forel

451 recepten met Forel

Forel

Forel Hoort tot de zalmachtigen. Kan wel een meter lang worden en 20 kilo zwaar. Er zijn soorten die naar zee trekken en anderen die altijd in zoet water blijven. Hij laat zich uitstekend kweken. Wordt ook als zalmforel verkocht.

Rolletjes Van Komkommer En Gerookte Forel

1 sinasappel1 kleine komkommer8 plakjes grookte forel (gerookte zalm kan ook ook heel goed)1 el mosterd Smeer elke forel- of zalmfilet heel dun in met mosterd. Snijd 8 komkommerplakken op de lengte van de forel- of zalmfilets. Leg de forel of zalm op... bekijk recept »

Gestoomde Forel

1 forel pp magere kwark dille knoflook naar smaak (knoflook)bieslook citroensap olijfolie melk Pak per forel een stuk aluminium folie, leg de schoongemaakte forel erop. Doe nu een beetje van het kwark mengsel in de forel en een beetje op de boven kan... bekijk recept »

Gebakken Forel

4 forellen 4 mespuntjes peper en zout 1 bosje peterselie wat margarine 1 deciliter witte wijn 10 gram amandelschijfjesSpoel de forellen goed af met water. Vul de buik van de forel met zout, grof gemalen peper en grof gehakte peterselie. Sluit de bu... bekijk recept »

Salade met forel en rookvlees

1 forel400 ml visbouillon (van een tablet)80 g gemengde slablaadjes100 g rookvlees, in reepjes1 eetl. kappertjesvoor de dressing:2 eetl mayonaise1 theel. mosterd2 eetl. gezeefde visbouillon, afgekoeld1. Meng de ingrediënten voor de dressing. Voe... bekijk recept »

Forel In Papillot Met Venkel En Tomaat

4 graatloze forellen1 venkelknol2 tomaten1/2 citroen25 cl droge witte wijn2 eetl. botertijmlaurierProvencaalse kruidenpeper en zout Laat de boter smelten in een kookpot (niet kleuren) en doe er de stukjes venkel in. Kruid met peper en zout, besprenke... bekijk recept »

Risotto Met Bosui, Tomaat, Cashewnoten En Forel

100 gr Risottorijst 1 bosui 1 tomaat handje cashewnoten 100 gr gerookte forel beetje koriander (vers of gedroogd) peper/zout olijfolie optie: witte of rose wijn Kook de risotto volgens de normale wijze met een beetje zout. Laat na het koken s... bekijk recept »

Sudderlapjes

600 g Magere runderlappen 2 uien 250 g champignons 3 tomaten 2 eetlepels bloem 4 eetlepels margarine (vloeibare) 2 theelepels Provençaalse kruiden 3 eetlepels tomatenpuree 1 laurierblaadje 2 kruidnagels 2½ dl runderbouillon snufje zout sn... bekijk recept »

Garnalentartaartje Met Tomatensalsa En Mozzarellatosti

? 100 ml balsamicoazijn (bijv. Aceto Balsamico di Modena) ? 1 theelepel aardappelzetmeel of maizena ? 4 romatomaten ? 2 sjalotten ? 1 teentje knoflook ? 4 eetlepels olijfolie extra vierge ? 4-6 gedroogde tomaten in olie (pot) ? versgemalen pep... bekijk recept »

Aardappelomelet Met Chorizo En Pap

1 rode paprika 1 stukje Chorizo (150 gr) 3 eetlepels olijfolie 1 zak aardappelblokjes 750 (diepvries pommes rissolees Aviko) 1 zakje panklare prei (250 gr) 6 eieren 3 eetlepels melk 2 eetlepels provencaalse kruiden zoutpeper 100 gr geraspte oude kaas... bekijk recept »

Aubergineprutje

Auberginecourgettetomaatolijfoliezout en peperpaprikawat provencaalse kruidenui en iets zoet zure Thaise saus. Eventueel nog wat tomatenpuree voor de kleur. Dat wijst verder vanzelf. Ik kreeg het in de Languedoc in restaurant Fuster te Pepieux. Zelf ... bekijk recept »

Pagina 10 van 46