451 recepten met Forel
4 forellen (diepvries) 4 plakjes gerookte zalm 25 g roquefortkaas 2,5 dl droge witte wijn 5 eetl. room 1 citroen boter peper en zout Topaz-kruiden: Provencaalse kruiden: tijm laurier Breng 1 L water aan de kook met 2 dl witte wijn, een halv... bekijk recept »
1 eetlepel rozijnen 1 sjalotje 1 kleine venkelknol 1 sinaasappel 1 schaaltje zuurstofarm verpakte regenboog forelfilet (+/- 200 gram) 1 theelepel Provencaalse kruiden zout en peper 2 eetlepels anijslikeur 1 eetlepel kruidenboter. Snijd sjalot... bekijk recept »
4 a 6 graatloze forellen 4 eetl verse kruidenkaas 2 eetlepels tomatenblokjes (vruchtvlees verse tomaat) 3 eetl. boter 2 eetl. bloem provencaalse kruiden 1. Smeer de binnenkant van de forellen in met wat kruidenkaas. Doe er enkele tomatenblokjes bij, ... bekijk recept »
4 panklare forellen4 plakjes gerookte zalm100 g Roquefortkaasroom1 citroendroge witte wijnProvencaalse kruidentijmlaurierboter Breng water met een scheutje witte wijn, sap van een halve citroen, peper, zout, tijm en laurier aan de kook. Leg er de for... bekijk recept »
50 gr. amandel -80 gr. amandelgeschaafde -1 el. sherry-azijn -2 stuks citroenen -4 stuks forellen -KruidenProvencaalse -Olijfolie -Peper -2 el. peterselieversegehakte -Zout Laat de forellen door de visboer schoonmaken. Bestrooi ze van binnen... bekijk recept »
4 Forellen 50 g. Amandelen 80 g. Amandelengeschaafde 2 Citroenen 2 el. gehakte Peterselie 1 el. Azijn 2 el. Olijfolie Provencaalse kruiden Zout Peper. Verwarm in een tefalpan op zeer zacht vuur 4 eetlepels olijfolie Bak hierin de forellen ... bekijk recept »
1 flesje Orvalbier 4 forellen 2 sjalotten 12 dunne plakken gerookt spek peperpeterselie gratin : 8 gekookte aardappelen 1 courgette + 3 sjalotten 4 stevige ovale tomaten 4 plakken Orvalkaas olijfolie + gehakte peterselie zoutpeperProvencaalse kruiden... bekijk recept »
4 forellen 175-200 gram Brie zout en peper 4 takjes tijm of wat Provencaalse kruiden 100 gram ontbijtspek of katenspek Spoel de forellen onder koud water af, dep ze met keukenpapier droog en strooi zout en peper in de buikholte. Snijd de brie in 8 pl... bekijk recept »
2 regenboogforellenzeezoutversgemalen peper1/2 citroengewassen15 zwarte olijven zonderpit1 bosuitje4 grote plakken serranoham Vul de forellen met de olijven en de bosui.Wikkel de serranoham om de forellen.Vet de visklemmen of de aluminiumfolie in m... bekijk recept »
1/2 t boter1 sneetje wittebrood1 plak gerookte forelfilet2 dunne parten suikermeloen1/2 e slasaus1+1/2 t roze peperkorrels 1. Rooster brood heel licht en laat afkoelen en beboter het. 2. Snijd de forelfilet door en leg twee stukken op het brood. 3. L... bekijk recept »