451 recepten met Forel
250 g pastaschelpen (kleine)4 gerookte forelfilets1 avocado5 lente-uien1 groene appel2 limoenen (sap van)handvol bladpeterselie (fijngehakt)handvol muntblaadjes (fijngehakt)olijfoliepeperzout1 mango (rijpe)2 el witte wijnazijn4 el maïsoliepeperzout1.... bekijk recept »
4 gerookte forelfilets (dubbele met vel)4 zongedroogde tomaten (in olie)8 zwarte olijven (zonder pit)4 ansjovisfilets1 kl kappertjes1 sjalot1 teen knoflook150 g pistachenoten2 el citroensap2 el gehakt peterseliepeperzout1. Verwarm de oven voor op 180... bekijk recept »
4 forellen (panklaar, van 250 à 300g)2 el amandelschilfers (droog geroosterd)0.5 onbehandelde citroen (sap van)1 citroen (in partjes)6 el bloem0.5 bosje peterselie ( extra)4 el boterpeperzout1. Hak de peterselie grof. Maak de vissen schoon en dep ze ... bekijk recept »
4 aardappelen (middelgroot)2 gerookte forelfilets150 g ijsbergsla2 rode bieten (voorgekookt)1 el bieslook (gesnipperd)1 el kappertjes80 ml zure roommaïsoliebalsamicoazijnpeperzout1. Verwarm de oven voor op 180°C. Snij de bieten in plakjes. Meng ze me... bekijk recept »
4 forellen (panklaar)1 venkel2 wortelen2 stengels prei4 takjes peterselie1 dl visfondpeperzout1. Spoel de forellen, dep ze goed droog. Stop in elke vis een takje peterselie en eventueel wat groen van de venkelknol. 2. Spoel de venkel, verwijder event... bekijk recept »
4 gerookte forelfilet (met vel)600 g vastkokende aardappelen150 g bladspinazie (jonge)3 lente-uiencitroensap1 el plantaardige olie3 el olijfolie1 el boter1 bosje dilleversgemalen peperzout1. Verwarm de oven voor op 200°C. Boen de aardappeltjes sc... bekijk recept »
4 forellen (panklaar)1 citroen4 el mayonaise4 augurken2 el kappertjes1 el dille1 el bladpeterselie1 el bieslook2 lente-uienolijfoliepeperzout1. Snij de augurken in stukjes. Gebruik je grote kappers, hak ze dan grof. Snipper de kruiden fijn. Meng de k... bekijk recept »
4 forellen (panklaar)2 courgettes2 vleestomaten (rijp)300 g stekelbessen (kleine)4 el olijfoliescheutje droge, witte wijn2 el oregano (gesnipperd)uit de molen peperzout1. Maak de groenten en bessen schoon. Snij de courgettes en tomaten in halve plakj... bekijk recept »
4 forellen (panklaar)600 g wortelen4 radijzen2 dl kippenbouillon4 el droge, witte wijn1 bosje bladpeterselieolijfolie4 takjes tijmpeperzout1. Schraap de wortelen, snij ze in fijne staafjes. Blancheer ze 3 minuten in de bouillon. Spoel de radijsjes en... bekijk recept »
1 ui, fijngehakt1 teentje knoflook, fijngehakt100 g gedroogde tomaten, fijngehakt olijfolie100 ml water 1⁄2 blokje kippenbouillon light peper1 gelatineblaadje100 ml room2 gerookte forelfilets100 ml droge witte wijn 1⁄2 ui, fijngehakt sap van 1⁄4 citr... bekijk recept »