Recepten met ansjovis

1000 recepten met ansjovis

Ansjovis

Ansjovis Lengte 20 cm. De ansjovis trekt de riviermondingen binnen om te paaien. Komt voor over de hele wereld.

Heerlijk Gebakken Zalmfilet

2 stuks zalmfilet (lekker dikke staartstukjes) 2 teentjes knoflook4 ansjovisjes (blikje op olie)peperzoutroomboter Hulpmiddelen Snijplankscherp mesjekoekenpan Hulpmiddelen - Snijplankscherp mesjekoekenpan Voorbereiding Zalmfilets wat op temperatuur ... bekijk recept »

Asperges Met Citroen En Ansjovisboter. Gestoomde

60 gram ansjovis (goede kwaliteit) 150 gram boter klein gedroogd rood pepertje zwarte peper uit de molen sap van 1 citroen 700-900 gram schoongemaakte/geschilde asperges Bereidingswijze Pureer de ansjovis in een foodprocessor / hak ze heel fijn. Ro... bekijk recept »

Penne Met Pittige Vissaus

300 g penne (pasta) 2 uien 2 teentjes knoflook 1 rode peper 2 rode paprika's 1 blikje ansjovisfilets in olijfolie (48 g) 1 schaaltje tilapiafilet (ca. 200 g) 1 blik tomatenblokjes (400 g) zout en peper Penne koken volgens gebruiksaanwijzi... bekijk recept »

Aardappel-pestoschotel

750 g vastkokende aardappelsgekookt en in plakjes- 1/2 potje groene pesto- 1 blikje ansjovis- 1 zakje geraspte kaas (175 g)- 1 bekertje creme fraiche (125 ml)- 1 dl melk- 2 eieren- 75 g zwarte olijven- zwarte peper- boter om in te vetten Verwarm de o... bekijk recept »

Omelet met tonijn

8 eieren 1 eetlepel gehakte peterselie 200 gm tonijn naturel in olie 2 ansjovis filets 2 eetlepels olijfolie 1/2 theelepel zout 1 peper De olie van de tonijn laten uitlekken, en de tonijn verkruimelen. Snij de ansjovis in dunne reepjes. Klop de eiere... bekijk recept »

Omelet met tonijn

8 eieren 1 eetlepel gehakte peterselie 200 gm tonijn naturel in olie 2 ansjovis filets 2 eetlepel(s) olijfolie 1/2 theelepel(s) zout 1 peper De olie van de tonijn laten uitlekken, en de tonijn verkruimelen. Snij de ansjovis in dunne reepjes. Klop de ... bekijk recept »

Omelet met tonijn

8 eieren 1 eetlepel gehakte peterselie 200 gm tonijn naturel in olie 2 ansjovis filets 2 eetlepel(s) olijfolie 1/2 theelepel(s) zout 1 peper De olie van de tonijn laten uitlekken, en de tonijn verkruimelen. Snij de ansjovis in dunne reepjes. Klop de ... bekijk recept »

Lamsbout uit de oven

Lamsbout (ontbeend ca. 500 gram) 75 gram zwarte olijven zonder pit 1 theelepel provencaalse kruiden 1 teentje knoflook 2 gele paprika's 0,5 blikje ansjovis 2 dl. rosé wijn zout peperHak de olijven fijn. Voeg de kruiden toe. Pers de knoflook uit boven... bekijk recept »

Frisse ravigotesaus

4 stukken ansjovis1 kl kappertjes1 sjalot2 eidooiers (hardgekookt)2.5 el witte wijnazijn8 el olie2 kl dragon1 el peterselie1 kl bieslookpeperzout1. Hak de peterselie, dragon en de bieslook. Snij de sjalot fijn. Prak de eierdooiers fijn met een vork. ... bekijk recept »

Provençaalse aardappeltjes

800 g aardappelen1 chilipeper1 rode paprika4 el zwarte olijven (ontpit)1 blikje ansjovis1 el bladpeterselie (gehakt)1 el gehakt basilicum1 kl gerookt paprikapoederpeperzout1. Spoel de paprika en de chilipeper, verwijder de zaadjes. Snij de paprika in... bekijk recept »

Pagina 42 van 100