1000 recepten met ansjovis
olijfolie met pepertjes erin om te bakken 1 knoflookteengehalveerd en de kern eruit 2 ansjovisfilets 1 eetl kappertjes 6 zwarte olijven ruime eetl. versgehakte peterselie 7 eetl. tomatensaus (uit zo&primen hoge smalle fles) zwarte peper en zout uit ... bekijk recept »
Zak kant en klare salade ( maakt niet uit welke ) een blikje ansjoviseen blikje sardientjespijnboompittenremia provencaalse slaversierdershoning mosterd dressing De sla in de kom doen, en dan super simpel de andere ingredienten naar smaak toe voegen,... bekijk recept »
100 gram blanke amandelen 100 gram groene olijven 2-3 stronkjes witlof 1 teentje knoflook citroensap olijfolie zoutRooster de amandelen goudbruin in een droge koekenpan. Pel en snipper de knoflook, hak de amandelen en olijven fijn en meng het... bekijk recept »
1,2 kg visfondue (diepvries) 2 dl droge witte wijn 2 dikke wortels 1 rode paprika 1 groene paprika 1/2 witte selder 1 citroen Voor de sausjes: Ansjovismayonaise: 48 g ansjovis in olijfolie (Realto) 6 eetl. mayonaise 2 eetl. fijngesnipperde p... bekijk recept »
2 eieren 12 zwarte olijven zonder pit 1 sjaloje 3 ansjovisfilets inolie 1 eetlepel kappertjes 1 eetlepel provencaalse kruiden 1eetlepel olijfolie peper De eieren hardkoken, pellen en in kleine stukjes snijden Snij de olijven, ansjovisfiles en... bekijk recept »
-3 knoflooktenen -zout -4 ansjovisfilets -1 Spaans pepertje uit een potje -2 eierdooiers -1 eetlepel water -1/8 l olijfolie -sap van een 1/2 citroen -pers de look in een kommetje -de peper en de ansjovis goed laten uitlekken en zeer fijn hakken -bij ... bekijk recept »
2 eieren 12 zwarte olijven zonder pit 1 sjaloje 3 ansjovisfilets inolie 1 eetlepel kappertjes 1 eetlepel provencaalse kruiden 1 eetlepel olijfolie peper De eieren hardkoken, pellen en in kleine stukjes snijden Snij de olijven, ansjovisfiles e... bekijk recept »
Ingredienten -800gr tot 1kg kabeljauw -visfumet -6grote tomaten -1eetlepel kappertjes -2sjalotjes -2teentjes knoflook -1halve ui -8 ontvette ansjovisfilets -peterselie -p+z -provencaalse kruiden -gerapste magere lightkaas Leg bovenop de gepocheerde k... bekijk recept »
6 hardgekookte eieren. 3 eetlepels yogonaise. 1/2 eetlepel gehakte bieslook. 50 gram zalm snippers,fijngehakt. zout ,peper. 12 ansjovis rolletjes. Halveer de eieren en wip de doiers eruit. prak de dooiers en roer er de mierikswortel en yogonaise door... bekijk recept »
6 hardgekookte eieren 3 eetlepels yogonaise 1/2 eetlepel geraspte mierikswortel 1 eetlepel gehakte bieslook 50 g zalmsnippersfijngehakt zout en peper 12 ansjovis rolletjes Roer de bieslook en zalm erdoor, breng de eiercreme op smaak met zout en peper... bekijk recept »