Recepten met ansjovis

1000 recepten met ansjovis

Ansjovis

Ansjovis Lengte 20 cm. De ansjovis trekt de riviermondingen binnen om te paaien. Komt voor over de hele wereld.

Pittige Pasta

olijfolie met pepertjes erin om te bakken 1 knoflookteengehalveerd en de kern eruit 2 ansjovisfilets 1 eetl kappertjes 6 zwarte olijven ruime eetl. versgehakte peterselie 7 eetl. tomatensaus (uit zo&primen hoge smalle fles) zwarte peper en zout uit ... bekijk recept »

Salade Met Vis

Zak kant en klare salade ( maakt niet uit welke ) een blikje ansjoviseen blikje sardientjespijnboompittenremia provencaalse slaversierdershoning mosterd dressing De sla in de kom doen, en dan super simpel de andere ingredienten naar smaak toe voegen,... bekijk recept »

Witlofschuitjes met amandeltapenade

100 gram blanke amandelen 100 gram groene olijven 2-3 stronkjes witlof 1 teentje knoflook citroensap olijfolie zoutRooster de amandelen goudbruin in een droge koekenpan. Pel en snipper de knoflook, hak de amandelen en olijven fijn en meng het... bekijk recept »

Visfondue met diverse sausjes

1,2 kg visfondue (diepvries) 2 dl droge witte wijn 2 dikke wortels 1 rode paprika 1 groene paprika 1/2 witte selder 1 citroen Voor de sausjes: Ansjovismayonaise: 48 g ansjovis in olijfolie (Realto) 6 eetl. mayonaise 2 eetl. fijngesnipperde p... bekijk recept »

Ei Tapanade

2 eieren 12 zwarte olijven zonder pit 1 sjaloje 3 ansjovisfilets inolie 1 eetlepel kappertjes 1 eetlepel provencaalse kruiden 1eetlepel olijfolie peper De eieren hardkoken, pellen en in kleine stukjes snijden Snij de olijven, ansjovisfiles en... bekijk recept »

Provencaalse Saus (KOUD)

-3 knoflooktenen -zout -4 ansjovisfilets -1 Spaans pepertje uit een potje -2 eierdooiers -1 eetlepel water -1/8 l olijfolie -sap van een 1/2 citroen -pers de look in een kommetje -de peper en de ansjovis goed laten uitlekken en zeer fijn hakken -bij ... bekijk recept »

EI TAPENADE

2 eieren 12 zwarte olijven zonder pit 1 sjaloje 3 ansjovisfilets inolie 1 eetlepel kappertjes 1 eetlepel provencaalse kruiden 1 eetlepel olijfolie peper De eieren hardkoken, pellen en in kleine stukjes snijden Snij de olijven, ansjovisfiles e... bekijk recept »

Gepocheerde Kabeljauw Op Zuiderse Wijze

Ingredienten -800gr tot 1kg kabeljauw -visfumet -6grote tomaten -1eetlepel kappertjes -2sjalotjes -2teentjes knoflook -1halve ui -8 ontvette ansjovisfilets -peterselie -p+z -provencaalse kruiden -gerapste magere lightkaas Leg bovenop de gepocheerde k... bekijk recept »

Gevulde Ei Met Zalm (fyllad Agghalvor Med Laks)

6 hardgekookte eieren. 3 eetlepels yogonaise. 1/2 eetlepel gehakte bieslook. 50 gram zalm snippers,fijngehakt. zout ,peper. 12 ansjovis rolletjes. Halveer de eieren en wip de doiers eruit. prak de dooiers en roer er de mierikswortel en yogonaise door... bekijk recept »

Gevulde Ei Met Zalm

6 hardgekookte eieren 3 eetlepels yogonaise 1/2 eetlepel geraspte mierikswortel 1 eetlepel gehakte bieslook 50 g zalmsnippersfijngehakt zout en peper 12 ansjovis rolletjes Roer de bieslook en zalm erdoor, breng de eiercreme op smaak met zout en peper... bekijk recept »

Pagina 63 van 100