125 recepten met heilbot
-2 kg (drie a vier verschillende soorten vis bijv: zeebaarsheek,schelvisheilbotrode poonwijtingforel..) in moten gesneden -1 kreeft in stukken gesneden (de scharen gekraakt) -500 g gepelde garnalen -500 g levende mosselen in de schelp -130 g voorjaar... bekijk recept »
1 ui - 1 teentje knoflook - 1 kleine prei - 1 kleine winterwortel - 1 aardappel - 1 eetlepel zonnebloemolie - 65 gram maismeel - 1 liter visfond (of 2 visbouillontabletten) - 100 gram verse mosselen - 100 gram zalmfilet - 100 gram heilbot - zeezout -... bekijk recept »
-4 moten heilbot (elk circa 200 g) -2 th lepels citroensap -1 th lepel zout en 1 th lepel peper -40 g geklaarde boter -2 mespuntjes garam masala TOMATENSAUS: -120 g uien (fijn gesnipperd) -500 g tomaten (ontveld en ontzaad )kleine stukjes -20 g gekla... bekijk recept »
Voor het deeg: 250 gr bloem 25 gr rijstebloem 1 tl bakpoeder 1 dl melk 1 tl suiker 10 gr gist 1 mespuntje zout olie voor de vulling: 400 gr catfishheilbot of zeewolf 1 rode paprika 4 bleekselderijstengels 1/2 ui 2 el boter 80 gr ma?s ... bekijk recept »
150 gr. spaghetti 1 el. olijfolie 2 el. boter of margarine 2 preienin dunne ringen 2 dl. creme fraiche 1/2 visbouillontabletverkruimeld 200 gr. gerookte zalm of heilbotin dunne repen 2 el. fijngesneden peterselie zout Kook de spaghetti in ruim kokend... bekijk recept »
100 gm verse champignons 2 sjalotten of 1 kleine ui 2 eetlepel(s) boter of margarine 1 citroensap 1 theelepel(s) bloem 2 eierdooiers 1 kopje zoete of zure room 1 bosje peterselie 1 witte peper 1 zout Fruit in een bakpan de fijngehakte sjalotten langz... bekijk recept »
600 gm kabeljauwfilet 200 ml magere of halfvolle melk 1 peper 1 zout 1 sinaasappel 1 eetlepel(s) bieslook Was de kabeljauwfilet. Doe de melk in een pan, voeg nog 1 dl water en een beetje peper en zout toe. Breng de melk zachtjes aan de kook. Leg de k... bekijk recept »
600 gm kabeljauwfilet 200 ml magere of halfvolle melk 1 peper 1 zout 1 sinaasappel 1 eetlepel(s) bieslook Was de kabeljauwfilet. Doe de melk in een pan, voeg nog 1 dl water en een beetje peper en zout toe. Breng de melk zachtjes aan de kook. Leg de k... bekijk recept »
2 rode grapefruits50 g blanke amandelen of pijnboompitten75 g veldsla of gemengde bladsla16 zwarte olijven, zonder pit400 g gerookte makreelfilet naturel (Vismarine), in brede repen1 granaatappelvoor de dressing:125 ml demi crème fraîche... bekijk recept »
150 GR visfilet (tilapia, baars, heilbot) 300 GR aardappelen 4 eetlepels olijfolie 1 koffielepel zacht kerriepoeder 1 DL melk verse koriander of bladpeterselie peper en zout 1. Kook de geschilde aardappelen gaar in gezouten water. Giet ze af en ... bekijk recept »