125 recepten met heilbot
4 koolvisfilets zonder vel van elk 120 gr 100 ml visfumet vloeibare solo peper & zout voor de panade 100 gr malse hoeveboter 100 gr broodkruim 100 gr gemalen gruyère 100 gr gemalen amandelen 25 gr mosterd 1 soeplepel gehakte peterselie 1. Meng alle... bekijk recept »
4 kabeljauwfilets uit het haasje van 140 gr 1 el olijfolie peper en grof zeezout gebakken asperges en verse lamsoren1. Verwarm de oven voor op 110°.2. Spoel de kabeljauwfilets onder koud water en dep droog. Wrijf de kabeljauwfilets in met olijfolie.3... bekijk recept »
750 gr. verschillende soorten vis (makreelschelviskabeljauwtongheilbotzeebaarszeepaling)4 tomaten2 uien2 spaanse pepers1/8 knolselderij1 wortel1 prei4 teentjes knoflook1 kop olijfolie2 afgestr. tl zout1 klein blikje kreeftestaartjes1 klein blik of 10... bekijk recept »
Zelfgemaakte compote van rode ui en vijgen: een perfecte combinatie met de gebakken heilbot. Voor 4 personen: Voor de compote: olijfolie 4 rode uien 4 vijgen 2 tenen knoflook 2 laurierblaadjes tijm (handje) zout en peper 150 ml witte balsamico heilbo... bekijk recept »
600 gram visfilebijvoorbeeld heilbot of zalm 4 eetlepels olijfolie zout en vers gemalen peper citroensap 2 sjalottengrof gesneden 1 teentje knoflookgeklet 1 afgestreken eetlepel suiker 2 venkelknollenschoongemaakt en in plakken gesneden 1 dl witte w... bekijk recept »
1 kop bloemzout en versgemalen pepermestpunt chilipoeder6 witte visfilets van 150 gr (zeebaarskabeljauwheilbot)250 ml olijfolie4 uiengesnipperd1 tl gemalen komijnsap van 2 citroenen2 1/2 kop langkorrelige rijst2 tl amandelschaafselgeroosterdfijngehak... bekijk recept »
4 visfilets a 125 g (roodbaarskabeljauw of heilbot) zoutpeper 2-3 el citroensap 750 rijpe tros- of pruimtomaten 2 el olie 3 sjalotjesfijngesneden 5 teentjes knoflookfijngesneden 1 tl verse tijnblaadjes 1 tl gedroogde oregano 1 el paprikapoeder 3 el f... bekijk recept »
8 plakjes gerookte zalm 4 eetlepels geschaafde amandelen 4 gedroogde tomaten op olie 1/2 eetlepel citroensap 1 grote pluk alfalfa 1 eetlepel slaolie 1 ktop sla 1 eetlepel fijngehakte basilicum en vier blaadjes voor de garnering. Rooster de amandelen ... bekijk recept »
Ca. 300 g pasta (bijvoorbeeld tagliatellaspaghetti of penne) 600 g kabeljauwfilet of andere stevige witvis (bijvoorbeeld koolvisheilbot) zoutpeper 3 eetlepel peterseliefijngeknipt 50 g boter 200 ml Creme Fraiche Schenkbaar scheutje Noilly Pratdroge v... bekijk recept »
1 komkommer300 g vis (gerookt zoals: haring, makreel, heilbot,...)1 rode ui ( extra)1 bosje waterkers4 takjes dillezout125 ml yoghurt (natuur)1 el mosterdsprietje bieslook1 kl kurkumazout1. Snij eerst 12 mooie plakjes van de komkommer. Schil dan de r... bekijk recept »