Recepten met heilbot

125 recepten met heilbot

Heilbot

Heilbot Werkelijk de gigant onder de platvissen.

Mascarponetaart met gerookte vis

200 g kruidenpaneermeel 125 g Solo 250 g mascarpone 250 ml room sap van 1 citroen 1 dl melk 4 blaadjes gelatine 250 g gemengde gerookte vis (zalm, heilbot, makreel, forel...) 1 pijpajuin fijngesneden sprietjes bieslook gesnipperd takjes dille... bekijk recept »

Visfilet in papillotten op Provençaalse wijze

600 g visfilet (Kabeljauw, Victoriabaars, Heilbot... 4 sjalotten 250 g champignons 4 tomaten 4 takjes peterselie 1 teentje knoflook sap van 1 citroen 20 g boter 1 glas witte wijn 1 takje tijm Provençaalse kruiden peper en zout 1. Maak de groen... bekijk recept »

tropische salade met vis

1 st papaya 150 gr rijst 1 st kiwi 1 st limoen 1 klein blikje ananasstukjes 1 eetl olie 100 gr gerookte heilbot of zalm 100 gr krabsticks(surimi) 1 1/2 eetl seroendeng(= mengeling van gemalen kokos, pina, koriander en komijn) 1 st komkommer1. .Kook d... bekijk recept »

Bouillabaisse

Courte Bouillon: 250 gr uien 150 gr prei 3/4 dl olijfolie 1 liter water of 3/4 liter droge witte wijn en 1/4 liter water 500 gr visafval(koppen,graten en vinnen) 750 gr rijpe tomaten 50 gr verse fijngehakte venkel of 1/4 theel gedroogde fijngestampte... bekijk recept »

Marineren, hoelang ? waarom ?

Marinade; Marinades bestaan hoofdzakelijk uit wijn, waaraan aromatische elementen worden toegevoegd en waarin men het wild laat macereren met het doel de vleesvezels mals te maken als het wild wat oud is en ook om het te parfumeren. Ze kunnen bereid ... bekijk recept »

Pagina 13 van 13