Recepten met inktvis

226 recepten met inktvis

Inktvis

Inktvis Heeft tien armen en kan buitengewoon snel zwemmen. Komt zeer veel voor in de Middellandse Zee en bij de Afrikaanse kust van de Atlantic. Wordt vaak in ringen gesneden en in beslag gefrituurd (calamaris) of in de soep gedaan.

Nigiri Sushi

Verse zeebaars of roodbaarsfilet(s) 120 gram makreelfilet(s) 120 gram zalmfilet(s) 120 gram verse thonijnfilet(s) 120 gram tarbot- of marlijnfilet(s) 120 gram sushirijst 800 gram Wasabi 40 gram Voorbereiding Snijd rechthoeken van 2,5 x 5 cm uit de vi... bekijk recept »

Inktvisringen In Tomaten-Basilicumsaus

500 gr Intvistubesschoongemaakt 1 Kleine Ui 1 Blik Tomaten in stukjes of verseRoma tomaten gepeld en in stukjes gesneden 2 Teentjes Knoflook 1 Kopje vers gehakte Basilicum 1 Eetlepel gedroogde basilicum en oregano en Provence kruiden 1 Mespuntje Cay... bekijk recept »

Inktvissaus

300 kleine schoongemaakte inktvisjes 2 kleine of 1 grote ui 4 vleestomaten 1 kleine paprika 1 flinke scheut witte wijn 1 peterselie 1 oregano 1 basilicum 1 laurierblad 1 olijfolie Snijd de inktvisjes in kleine stukjes, pel en snipper de ui, snij de t... bekijk recept »

Paella

VIS 200 gr kabeljouwfilet in stukjes 100 inktvis (niet de gepaneerde ringen) 1 rode poon schoon en in stukjes 100 gr gekookte gepelde garnalen 8 verse mosselen 4 gamba's REST 1 ui fijn gehakt 4 teentjes knoflook 1 rode paprika fijngesneden 4 toma... bekijk recept »

Vissersrisotto

4 el. gehakte peterselie1 teentje knoflook200 gr. mosselenevent. uit de diepvries150 gr. garnalen of scampi(of diepvries>100 gr. inktvis(of diepvries)4 el. olijfolie1 el. tomaten pureezout en peperpaprika poeder400 gr. rondkorrelige rijst Voorbereidi... bekijk recept »

Risotto Profondo Mare

100 gr inktvisin stukken gesneden3 el olijfolie200 gr garnalengepeld en kleingesneden100 gr langoestin stukken gesneden100 gr langoustinein stukken gesneden100 gr Jakobsschelpen125 ml droge witte wijn2 el tomatensaus1 el uikleingesneden2 el boter380 ... bekijk recept »

Italiaanse paella

1 kabeljauwfilet, in blokjes 150 g scampi€™s, schoongemaakt en zonder kopjes 1 gekuiste inktvis, in ringen 150 g mosselen, gewassen 150 g venusschelpen 200 g rijst 1 selderijstengel, in blokjes 1 wortel, in blokjes 2 versnipperde uien 1 versnipperd k... bekijk recept »

Paella van Jef

9 kippenboutjes, 5 eetlepels olijf olie, 4 tomaten, 2 uien, 2 teentjes knoflook, 3 potjes saffraan, 2 rode paprika's, paprika poeder, 300gr rijst, 6 dl kippenbouillon, 200gr doperwten (diepvriezer niet ontdooien) 24 mosselen (diepvriezer) diepvries ... bekijk recept »

Spaanse paella met mosselen en kabeljauw

500 g mosselen 750 g kabeljauw (in stukjes) 5 draadjes saffraan 1/2 dl olijfolie 1 ui 3 teentjes knoflook 1 rode paprika 400 g rijst 7 1/2 dl visbouillon (tablet) 1/2 l blik gepelde tomaten zout en peper 1 blikje inktvis in olie 1 pakje (ca. 200 g) d... bekijk recept »

Zilte rijst in de Romertopf

500 gram mosselen 1 ui 1 teen knoflook 100 gram prei 100 gram wortelen 2 eetlepels olie 1 theelepel zout 200 gram rijst enkele draadjes saffraan 1/2 liter bouillon 1/8 liter witte wijn 1 laurierblad 400 gram diepvries - scampi 100 gram inktvis uit bl... bekijk recept »

Pagina 12 van 23