Recepten met inktvis

226 recepten met inktvis

Inktvis

Inktvis Heeft tien armen en kan buitengewoon snel zwemmen. Komt zeer veel voor in de Middellandse Zee en bij de Afrikaanse kust van de Atlantic. Wordt vaak in ringen gesneden en in beslag gefrituurd (calamaris) of in de soep gedaan.

Paella Chris

1 dubbele kipfilet 1 kg mosselen 400 gr scampi's 300 gr inktvisringen 350 gr rijst 150 gr diepvrieserwten 1 rode paprika 100 cl kippebouillon 2 teentjes look 1 zakje amora kruidenmengeling paella 1 ui 1. neem een paellapan en doe olijfolie erin ... bekijk recept »

paella

1 kleine ui 1 rode paprika 2 knoflook teentjes 250 gr rijst (paellarijst of voor risotto) 3 kippenbillen in twee gesneden 1/2 l kippebouillon ( water1 tabletje) of gevogeltefond 2 tomaten, gepeld en ontpit 100 gr diepvries erwtjes 8 gamba'... bekijk recept »

Salade met gebakken inktvisringen

75 gr halfgedroogde tomaten 1 ingemaakte citroen, vruchtvlees 25 gr basilicumblaadjes 1 tl zwarte peper 2 tl zeezout 5 draadjes saffraan 2 tl suiker 3 dl olijfolie 1,5 dl rodewijnazijn 2 tenen knoflook 1 dl olijfolie 1 ingemaakte citroen, vru... bekijk recept »

Pijlinktvis met chorizo

500 gr pijlinktvis 2 el olijfolie 125 gr chorizo 100 gr witte bonen 1 Recept Salsa Verde1. Salsa verde Benodigdheden 2. 2 teentjes knoflook 50 gram bladpeterselie 50 gram basilicumblaadjes 1 ansjovisfilet 1 el kappertjes 1 el witte wijnazijn 4 el ol... bekijk recept »

Tongfilets in pasteitjes uit de Camargue

4 tongfilets 200 g viscocktail (inktvis, krab, garnaal) 1 tomaat 1 el tomatenpasta 100 g garnalen dille 1 blokje visbouillon 1 sjalot 150 g champignons mosselkruiden laurier peper 4 bladerdeegpasteitjes 1 dl droge witte wijn 2 el bloem paprikap... bekijk recept »

Zeevruchten gezegend met een pittige vissaus op

1 kg vis(mosselen,garnalen, inktvis, stukje kabeljauw en zalm,of w at je zelf lekker vind) 400 gr tomaten zonder pitjes en zonder vel 2 dl koffieroom 2 st sjalotjes 1 teentje knoflook 1 theelepel tijm 25 gr boter 4 personen groene of witte tagliatell... bekijk recept »

Gestoofde calamari met verse kruiden

4 fijne sneetjes gerookte ham 2 tomaten 1 teentje knoflook 1 sjalot 2 el fijngehakte bladpeterselie 2 el fijngehakte koriander 2 el fijngehakte dille 4 calamari van /- 150g per stuk (pijlinktvis, gereinigd) 2 el Solo vloeibaar 1 limoen 1 snui... bekijk recept »

Paella

6 teentjes knoflookfijngehakt, 2 eetlepels fijngehakte peterselie, ? theelepel verkruimelde saffraandraadjes zout versgemalen peper naar smaak een kleine kip van ongeveer 1 kilo 250 gram pijlinktvisschoongemaaktin stukjes van 1-1 ? cm gesneden en de ... bekijk recept »

Paella Uit Valencia

1 kg mosselen in de schelp gekookt. 4 eetl. olijfolie. 4 kleine kippebouten. knoflookworst in plakken. 4 plakken varkenshaas van 1/2 cm dik. 1/2 kop blokjes rauwe ham. 2 rode of groene paprika's in repen. 1/2 kop gebroken sperzibonen. 2 tenen kno... bekijk recept »

Fideuà

250 g fijne pasta (mini-elleboog pasta vermicelli fijne spaghetti in korte stukjes gebroken) 1 kg mosselen (gewassen) 16 gamba’s 2 inktvistubes 300 g kipfilet 1 rode paprika 1 gele of oranje paprika 1 groene paprika 6 tomaten 1 el tomatenpuree ... bekijk recept »

Pagina 22 van 23