226 recepten met inktvis
300 g fruits-de-mer (gekookte inktvis, mosselen en andere schelpdieren, noorse garnalen, naar eigen smaak invullen) 10 cherrytomaatjes 1/2 tl fijne tafelsuiker 1 el citroensap teentje knoflook 1 tl mostard 5 el olijfolie 1/2 tl fijngemalen komijn 1/... bekijk recept »
500 g inktvis (tubes)100 g bloem2 eieren1 citroenolijfoliepeperzout1. Klop de eieren los. Snij de inktvistubes in ringen. 2. Verwarm de frituurpan op 175°C. Opgelet, als de pan warmer wordt, verbrandt het korstje voor de ring binnenin gaar is. Ve... bekijk recept »
1 kg inktvisring150 g bloem2 eieren2 citroenen (in partjes)zoutfrituurolie8 plakken bladerdeeg (diepvries, ontdooid)100 g Serranoham (in blokjes)100 g chorizo2 eieren (hardgekookte)1 ei (losgeklopt)0.5 ui3 el tomatenpuree1. Verwarm de frituurolie op ... bekijk recept »
2 eetlepels olijfolie! 1 preiin dunne ringen 1 teen knoflookgeperst 175 gr risottorijst 5 dl hete groentebouillon (van tablet) 200 gr zeebanket (stukjes visinktvis en garnalen) 2 theelepels citroensap 1 theelepel mosterd zoutpeper suiker 1 venkelkno... bekijk recept »
150 gram inktvis250 gram garnalen4 el olijfolie2 teentjes geperste knoflook150 gram zeebaars of ander witvis12 mosselenruim 1 l. visbouillon1 dunne prei (zeer dun gesneden)350 gr ristto rijst (arboriovialone of carnoli1,25 dl droge witte wijn3 vleest... bekijk recept »
200 gr grote gepelde garnalen, 4 inktvis klein of 2 groot in ringen, 8 kipdelen, 500 gram varkensvlees in blokjes, 1 kleine rode paprika in blokjes, 200 gram doperwtjes uit diepvries, 1 liter kippenbouilon, 1 pak risotto rijst, 1 pakje safraanpoeder,... bekijk recept »
1,8 l visbouillon 300 g pompoen, in 6 punten gesneden 200 g gedroogde eierpasta 5 eetlepels sesamolie 12 kleine pijlinktvisjes, schoongemaakt en gewassen 2 hete groene chilipepers, in dunne plakjes 6 limoenblaadjes 6 baby-aubergines, in vieren gesned... bekijk recept »
400 gr schoongemaakte (kleine) inktvis 400 gr kabeljauwfilet 1 glas witte wijn 2 glazen water 1 bouquet garni 1 sjalotje 2 tn knoflook 1 el peterselieblad 5 basilicumblaadjes 5 mintblaadjes 2 blaadjes salie 1? dl (olijf)olie ? el balsamicoazijn 1 el ... bekijk recept »
voor 4 personen: - 2 tassen (+/- 400 g) paellarijst of 1/2 tas/persoon - 1 zakje paellakruiden (saffraan,...) - 4 worstjes - 1/2 gebraden kip - gebakken ribben - 4 gamba's - 8 scampi's - 8 gekookte mosselen - 200 g calamares (inktvisringen) - 8 almej... bekijk recept »
750 gram verse vis, zoals tarbot, schelvis, poon, kabeljauw, zeeduivel, garnalen of inktvis (pesce fresco, rombo, nasello, merluzzo, gamberi o seppia/calamaro) 1 potje venusschelpjes (vongole) 6 zoute anjovisfilets 2 uitgeperste teentjes knoflook 1 f... bekijk recept »