226 recepten met inktvis
Verschillende vissoorten bv. kabeljouwzalm,poonmosselsgarnaleninktvis en kokkels (naar keuze). 3 tot 4 eetlepels olie1 eetlepel Italiaanse kruidenminimaal 4 tenen knoflook2 fijn gesneden uien2 tot 3 theelepels paprika poeder1 dl. port1 vis of kippebo... bekijk recept »
Verschillende vissoorten bv. kabeljouwzalm,poonmosselsgarnaleninktvis en kokkels (naar keuze). 3 tot 4 eetlepels olie1 eetlepel Italiaanse kruidenminimaal 4 tenen knoflook2 fijn gesneden uien2 tot 3 theelepels paprika poeder1 dl. port1 vis of kippebo... bekijk recept »
3 gram pijlinktvissen 16 stuk(s) gamba's 1 deciliter(s) olie (olijf extra virgin) 2 teentje(s) knoflook 1 deciliter(s) Wijn (witdroog) 1 stuk(s) citroenen naar smaak peper 200 gram mosselen 200 gram garnalen (Noorse) 2 eetlepel(s) peterselie (fijnge... bekijk recept »
750 gr. mosselen in de schelp500 gr. visfilee750 gr. schoongemaakte garnalen250 gr. inktvis ringen2 eetl olijfolie60 gr. gesnipperde peterselie2 uitgeperste teentjes knoflook2 gesnipperde rode pepers425 gr. tomaten op sap2 eetl. tomatenpuree2 liter v... bekijk recept »
1 kg mosselen 500 g kokkels 100 g inktvisringen 100 g inktvisarmen 8 gekookte garnalen 1 rode paprika 2 tomaten gemengde sla 3 takjes peterselie 10 cl olijfolie (extra vierge) 5 cl witte wijnazijn 1 theelepel citroensap peper en zout De mossele... bekijk recept »
1 pijlinktvisschoongemaakt - 2 coquilles - 200 gr kabeljauwfilet - 100 gr krabstick - 2 Spaanse rode pepertjes - 2 tenen knoflook - 2 el korianderblaadjes - 1 rode paprika - 3 sjalotten - 2 el olie - 2 el oestersaus - 2 el vissaus - 8 scampi's - 100 ... bekijk recept »
1 Liter kokosmelk25 gr laos25 gr sereh5 stuks citroenblad (Djoeroeh poeroet)3 rode sjalotjes3 el citroensap4 el vossaus1 tl suikernam prikpauw currykorianderkrabinktvisgarnalenvisfiletbabymaisoesterzwam. Bereidingswijze Doe de kokosmelk in de pan en ... bekijk recept »
800 gram pijlinktvis ( schoongemaakt 500 gram)1 blik gepelde tomaten1 venkelknol1 ui1 teentje knoflookdillepeperzout en een maggiblokje Voor de pasta gebruik ik het liefst schelpen. De grote zijn het lekkerst. parmezaanse kaas gemengd met belegen gou... bekijk recept »
Spaghetti olijfolie peper zout pond inktvisringen klein handje garnalen 3 tot 5 krabsticks witte wijn peterselie 2 citroenen 1 ui prei rode paprika knoflook tomatenblokjes Kook het water en kook daarna de spaghetti. Was de inktvisringen en dep deze d... bekijk recept »
Verschillende vissoorten bv. kabeljouwzalm,poonmosselsgarnaleninktvis en kokkels (naar keuze). 3 tot 4 eetlepels olie1 eetlepel Italiaanse kruidenminimaal 4 tenen knoflook2 fijn gesneden uien2 tot 3 theelepels paprika poeder1 dl. port1 vis of kippebo... bekijk recept »