226 recepten met inktvis
100 gram risotto rijst glas droge witte wijn 1 ui 1 envelopje saffraan gemengde fruti di mare (inktvisinktvisringengarnalenvongolemosselen) 300 dl visbouillon Ui snipperen, en fruiten in boter. Op hoog vuur rijst erbij, en bakken tot alle korrels gla... bekijk recept »
Olijfolie 1 preiin ringen 1 teen knoflook 175 gr. risottorijst 5 dl. hete groentebouillon 200 gr. zeebanket (inktvisgarnalenstukjes vismosselkrab e.d) 2 tl citroensap 1 tl mosterd suiker 1 venkelknol 75 gram veldsla 2 el fijngesneden peterselie halve... bekijk recept »
2 eetlepels olijfolie! 1 preiin dunne ringen 1 teen knoflookgeperst 175 gr risottorijst 5 dl hete groentebouillon (van tablet) 200 gr zeebanket (stukjes visinktvis en garnalen) 2 theelepels citroensap 1 theelepel mosterd zoutpeper suiker 1 venkelkno... bekijk recept »
1 blik artisjokharten 2 grote vastkokende aardappelen* 3 tl walnootolie 1 el sherryazijn versgemalen peper 100 gr gemengd zeefruit ** 50 gr walnoten citroensap* de aardappelen kunnen worden vervangen door krieltjes uit blik. ** kant-en-klaar bewerkte... bekijk recept »
Voorgerecht: 400 gram visfilets (of inktvis) 2 eetlepels soyasaus 2 eetlepels witte wijn 1 eetlepel maïzena 2 à 3 teentjes knoflook Spaanse pepertjes of pili-pili 200 gram champignons 3 selderstengels 200 gram broccoli 5 eetlepels olijfolie Voor de s... bekijk recept »
1/2 kg. venusschelpen2 ma?skolven (of 1 blik mais)200 gr. botergehakte peterselie100 gr. bloem(kippen)bouillon1 prei3 tenen knoflook1 ui8 gamba?s1 struik bleekselderij10 inktvisjes in ringen2 Spaanse pepers450 gr. zeebaars1 groene peper8 krab pote... bekijk recept »
Verse gemberwortel - 1 rode paprika - 5 cl olijfolie - sap en zestes van 2 limoenen - 2 eetlepels gehakte koriander - 200 g gemengde gekookte zeevruchten (granalenmosselenkokkelsinktvisenz.) - 2 meloenen (1 groene en 1 roze) - 3 tomaten - 1 rode ui -... bekijk recept »
VOOR CA 25 STUKS500 g pijlinktvisschoongemaaktafgespoeld en drooggedept3/4 kop bloemzout en pepercayennepeper1/4 kop fijngemalen bulgurgeweekt en een nacht uitgelekt in een mousseline bekleed vergiet1/2 kop fijngehakte gepelde amandelen2 eierenolie o... bekijk recept »
Zeevruchtenmengeling naar keuze vb. mosseltjesgarnalenscampiinktvisstevige witte vis - becamelsaus (gebruik voor de helft melk en de helft visbouillon of visfumet) - lasagneblaadjes - gemalen kaas om te gratineren - veel verse peterselie 1. pocheer d... bekijk recept »
1 sinaasappel250 gr. fruits de mer (gemengde vis garnalenmosseleninktvis enz.)1 rode paprika20 groene olijven zonder pit100 gr. veldsla2 el. olijfolie2 tenen knoflook1 blikje ansjovisrolletjes8 ingemaakte hete groene pepers (potje) Pers de sinaasappe... bekijk recept »