1000 recepten met kabeljauw
300 gr basmatierijst,1 ui2 gele paprika's,250 gr peultjes,225 gr kabeljauwfilets,3 el olijfolie,3 el groene curry pasta (Thai kitchen) 1 blik kokosmelk (400 ml)zout en peper. Kook de rijst.Pel de ui en snipper deze in kleine stukjes.Was de paprika&pr... bekijk recept »
Ca 12 kleine tomaten 2 tenen knoflook 8 takjes tijm 5 ons kabeljauwhaas 250 gr risotto rijst 4 plakken brood (zuurdesem) 1 el olijfolie visbouillon Tijm en tomaten wassen en de tomaten in stukken delen. Oven op 180gr. voorverwarmen. Tomaten aanfrui... bekijk recept »
1 Bosje lente - uitjes, 2 tenen knoflook 450 gr. kabeljauw 9 dl. visbouillon (tablet) 2 eetl. olijfolie 1 pak risottorijst 1 dl. droge witte wijn 100 gr. garnalen. Verhit de olijfolie in een pan met dikke bodem en fruit hierin de knoflook en de lente... bekijk recept »
1kg witloofboter 1thl lepel suiker2 1/2 dl. slagroommosterdzout4 stukken kabeljauwfilet2 à 3 eetlepels bloemolijfolie- Snijd de witlof in ringen, smelt boter in de pan. - Witloof toevoegen en al omscheppend zonder te laten kleuren 5 minuten laten bak... bekijk recept »
Voor 4 personen: 4 stukken kabeljauwhaasje (ca 150 g elk) Peper en zout 2 pruimtomaten Voor de kruidenkorst: 50 g volkorenbroodkruimels Fijngehakte dille Fijngehakte peterselie Fijngehakte bieslook Light room Citroensap, van dit alles 2 eetlepelsKrui... bekijk recept »
250 gr magere spekblokjes 3 uien 1 zakje verse bieslook (25 g) 400 gr kabeljauwfilet boter of margarine om in te vetten 700 gr aardappelschijfjes (eventjes gekookt) 125 ml slagroom ovenschaal inhoud ca. 2 literOven voorverwarmen op 175 ?C of gasovens... bekijk recept »
voor 4 personen: 1 duopakje magere spekblokjes (ca. 250 g) 3 uien 1 zakje verse bieslook (25 g) kabeljauwfilet (ca. 400 g) boter of margarine om in te vetten 1 pak aardappelschijfjes (700 g) 125 ml slagroom ovenschaal inhoud ca. 2 literOven v... bekijk recept »
250 gram verse kabeljauw, 350 gram tomatenbasis (bijv. Heinz Tomato Frito),1 zak gemengde rattatouille-groenten, 2 el. zachte kruidenkaas (bijv. paturain), 1/2 zakje provencaalse kruiden, peper, zout, olie, 2 eetlepels creme fraiche, 2 eetlepels ger... bekijk recept »
Voor 4 personen: 6 pomodoritomaten, gehalveerd peper 4 moten kabeljauw 4 teentjes knoflook, fijngesneden 1 ei wilde-tijmblaadjes peper spinazieblaadjes partjes limoenLeg de tomaten op een bakplaat die bekleed is met hakpapier. Zet de plaat in een op ... bekijk recept »
200 gram kabeljauw 3 el ketchup 2 el Provencaalse kruiden. 2 el Tabasco 10 plakjes ontbijtspek 3 el milde olijfolie Snijd de kabeljauw in blokjes Roer in een kom ketchup, Provencaalse kruiden en de Tabasco door elkaar. Schep de blokjes vis erdoo... bekijk recept »