1000 recepten met kabeljauw
1 pak diepvrieskabeljauw (4 moten)botercitroensappeperzout2 tomateneen stukje kaas2 eetl. tomatentapenade1 eetl. provencaalse kruidenkruidenpaneer. Verdeel het tomaat-kaasmengsel over de vis en druk dat stevig aan. Leg er een klontje boter op en zet ... bekijk recept »
500 g kabeljauwfilets1 ui1 sjalotje4 teentjes knoflook2 vleestomaten -provencaalse kruidenpaprika (naar eigen smaak)- glas witte wijn1 doosje tomatenpuree. Fijn gesneden ui, sjalot en knoflookteentjes stoven in wat olie. Kabeljauw opleggen en goed kr... bekijk recept »
450 g kabeljauw 8 tomaten 15 g margarine provencaalse kruiden Spoel de kabeljauw en droog hem met keukenpapier. Leg de vis in een diepe schaal. Snijd de gewassen tomaat in schijfjes en leg die rond de kabeljauw. Leg de vetstof er in kleine klontjes o... bekijk recept »
1 el citroensap zout 1 tl provencaalse kruiden 400 gram kabeljauwfilet 350 gram schelpjesmacaroni 1 blik kreeftesoep 1/8 liter slagroom 2 el Pernod 100 gram gepelde garnalen versgemalen peper 1 el fijngehakte dille ca. 50 gram geraspte belegen Goudse... bekijk recept »
4 kabeljauwfilets van 150 gram per stuk grote ui gesnipperd Courgette in blokjes bakje kastanjechampignons in kwarten gesneden 2 grote tomaten in blokjes Provencaalse kruiden naar smaak 2 eetl. olijfolie bakje Boursin Cuisine 2 eetlepels grove moster... bekijk recept »
4 kabeljauwfilets panga-filets of tilapia zoutpeper, 2 sjalotjes 2 teentjes knoflook 3 vleestomaten 1 eetlepel tomatenpuree 2 eetl olijfolie 2 theelepels tijm 2 eetlepels kappertjes 12 zwarte olijven 2 eetlepels fijngesneden basilicum 1 eetl balsamic... bekijk recept »
1 preiwit 1 schaaltje champignons 1 dl slagroom 400 gr kabeljauwmoten 2 liter visfond 1 sjalot 1 aardappel 100 gr spekblokjes 1 klontje boter 2 soeplepels gehakte peterselie 1 ui peper en zout - Snij alle groenten in stukjes en stoof ze aa... bekijk recept »
4 rode of gele paprika's 300 g kabeljauwfiletvers of uit de diepvries 1 flinke ui 4 eetl. olie 1 theel. kerrie zout en versgemalen peper circa 4 eetl. gekookte rijst 2 eetl. rozijnen 50 g geroosterde hazelnoten 2 eieren Snijd de kapjes met de steelaa... bekijk recept »
600 g Magere runderlappen 2 uien 250 g champignons 3 tomaten 2 eetlepels bloem 4 eetlepels margarine (vloeibare) 2 theelepels Provençaalse kruiden 3 eetlepels tomatenpuree 1 laurierblaadje 2 kruidnagels 2½ dl runderbouillon snufje zout sn... bekijk recept »
250 g rijst 500 g kipfiletin reepjes 200 g taugé 1/4-1/2 tl geelwortelpoeder (koenjit) 1 el olie 3 el milde Indiase currypasta (pot à 280 gPataks) 6 el grofgesneden koriander peper zout 2 teentjes knoflookgeperst 3-4 lente-uitjesin r... bekijk recept »