1000 recepten met kabeljauw
4 x 150 gram kabeljauwfilet 1 pakje risotto rijst 1 potje zongedroogde tomaten op olie 1 gram saffraan 2 dl. koks room 1 dl. visfond 1 dl. witte wijn 1 dl. gemberstroop 2 komkommers 200 gram roomboter 1 bosje basilicum Bak ondertussen de kabeljauwfi... bekijk recept »
500 gram kabeljauwfilet - 2 eetlepels citroensap - 2 uien - 2 teentjes knoflook - 1 theelepel sambal oelek - 2 eetlepels zonnebloemolie - 1 eetlepel roomboter (is niet echt nodig!) - 1 flinke theelepel gemberpoeder (djahe) - 1 flinke theelepel koenji... bekijk recept »
2 eetlepels olijfolie 1 zak roerbakmix (400 g) 2 zakken romige mosterdsoep (a 400 ml) 1/2 zakje verse peterselie (a 30 g) 1 schaaltje kabeljauwfilet (a 300 g) 1 stokbrood 75 g boter of margarine In soeppan olie verhitten. Groentemix ca. 3 minut... bekijk recept »
- 10 stukjes kabeljauw filets van ca. 75 g. Salsa: - 3 sjalot - 1 paprika rood - 1 rode peper - 3 knoflook - 300 g. pompoen(vruchtvlees) - 400 ml. jus d`orange - 2 theel. tomatenpuree - 1 eetl. gembersiroop - 3 theel. azijn Topping: - 150 g. zeekraal... bekijk recept »
? 2 eetlepels olijfolie ? 1 zak roerbakmix (400 g) ? 2 zakken romige mosterdsoep (a 400 ml) ? 1/2 zakje verse peterselie (a 30 g) ? 1 schaaltje kabeljauwfilet (a 300 g) ? 1 stokbrood ? 75 g boter of margarine In soeppan olie verhitten. Groentem... bekijk recept »
2 eetlepels olijfolie 1 zak roerbakgroentemix a 400 gram 2 zakken romige mosterdsoep a 400 ml van de AH-huistraiteur half zakje verse peterselie 1 schaaltje kabeljauwfilet a 300 gram 1 stokbrood 75 gram boter of margarine In soeppan olie verhitten. G... bekijk recept »
250 g kabeljauwfilet 250 g zalmfilet 2 venkelknolletjes 4 eetlepels olijfolie 300 g gesneden prei zout peper 450 g voorgekookte krielaardappeltjes 1 zak of blik (400 ml) romige mosterdsoep Spoel de visfilets af onder de koude kraan en dep ze droog.... bekijk recept »
250 g kabeljauwfilet 250 g zalmfilet 2 venkelknolletjes 4 eetlepels olijfolie 300 g gesneden prei zoutpeper 450 g voorgekookte krielaardappeltjes 1 zak of blik (400 ml) romige mosterdsoep - Spoel de visfilets af onder de koude kraan en dep ze droog. ... bekijk recept »
3 eetlepels olijfolie (extra vierge) 800 g kabeljauwfilet (met vel) zeezout peper (zwarte peper) 2 eetlepels peterselie (fijngehakt) 2 eetlepels granaatappelzaadjes 1 citroen Maak eerst de tahinsaus, kikkererwtensalade en saffraanrijst klaar, want de... bekijk recept »
500 g kabeljauwfilet (of een andere witte vissoort) gaar gesmoord in boter en gevlokt 450 g champignonsoep uit blik min of meer 100 ml water 1 grote pak kaas en uien chipsverkruimeld 100 g Cheddar kaas of belegen Goudse kaasgeraspt 1. Meng water door... bekijk recept »