1000 recepten met kabeljauw
4 stukken kabeljauw filet 1 eetl citroensap 1 citroen, in partjes Paar druppels tabasco 4 vellen filodeeg 3 bosuitjes, in ringetjes Snufje zout 4 takjes verse tijm 1 rode puntpaprika, in reepjesVerwarm de oven voor op 200 graden. Besprenkel de vis me... bekijk recept »
Kabeljauwzalmscampis,olie,lookkreeftensoep en roomstokbrood ( kan ipv kabeljauw en zalm diepgvroren zalm- en kabeljauw blokjes nemen)evnt. ook coquilles Op ieder spie een blokje kabeljauw, blokjes zalm, scampi, coquille afwisselend steken tot spietje... bekijk recept »
150 a 200 gram per persoon kabeljauw een tomaat per persoon kleine sjalot verse parmezaan kaas zwarte peper zout garnalen (50 gram) Kabeljauw in vuurvaste schotel leggen die beboterd is peper en zout op dunne schijfjes tomaat op de kabeljauw daarop ... bekijk recept »
Voor 4 personen: 1 kilo kabeljauwstaart 2 citroenen 1 bosje peterselie 60 gram boter 1 dl slagroom 2 uien tijm , laurier 3 sjalotjes 2 teentjes knoflook bieslook 200 gram champignons 1 eidooier zout, peperMaak de kabeljauw schoon en bestrooi hem met ... bekijk recept »
5 el olijfolie 2 grote uienfijngesneden 2 tenen knoflookfijgehakt 2 tomatenin blokjes 3 rode paprika`sin stukken 500ml kippenbouillonvan tablet 1 envelopje saffraandraadjes (AH) 250g risottorijst 2 schaaltjes kabeljauwfilet ( a 250g)in 4 stukken 4 pl... bekijk recept »
Recept Risotto met groene asperges en munt en kabeljauw met een krokant korstje | Ingrediënten blikje ansjovis zongedroogde tomaten in olie bakje parmezaanse kaas 1 rode peper scheutje balsamico olijfolie 4 sneedjes geroosterd bruin brood 2 citro... bekijk recept »
Een kop risotto rijst twee tomaten een sjalot een halve liter groentebouillon twee dl witte wijn een takje verse tijm twee stukjes kabeljauw een handvol grijze garnalen een lepel tomatenpuree een klontje boter 50 gr parmesan paneermeel 1 ... bekijk recept »
1 eetlepel jalope?opeperreepjes (potje) 1 limoen 5 eetlepels olijfolie 200 g risottorijst 400 ml kokosmelk zout 500 g kabeljauwhaas of -filet (versgemalen) peper 1 sjalot 100 g panklare spinazie (zak a 300 gram) Intussen kabeljauwhaas in 4 g... bekijk recept »
4 stukken kabeljauw met vel1 eetlepel bloem40 gr. boter3 eetlepels olijfoliezout en peper. Voor de risotto: 300 gr. gepelde garnalen. 250 gr. risotto rijst. 1 liter visbouillon1 ui2 teentjes knoflook2 eetlepels gesnipperde platte peterselie1 eetlepel... bekijk recept »
10 gedroogde tomaatjes op olie2 t knoflook1 uirisotto voor 2p600ml tuinkruidenbouillon200 g spercieboontjespeperzout400 g kabeljauwfilet1/2 glas witte wijn1 el italiaanse tuinkruiden Tomaatjes, ui en knoflook fruiten. Risotto toevoegen en beetje bij ... bekijk recept »