246 recepten met kreeft
250 gr varkens haas- 2 kalfsbraadworstjes,of 2 extra knakworstjes- 2 knakworstjes- 400 gr doorregen spek- 1 zure stevige appel- 4 plakken ananas-liefst verse- 10 noorse [kreeft]garnalen per pen- gepelde partjes madarijn- olie- De pennen in smeren met... bekijk recept »
rivierkreeftjes 2 lookteentjes zachte geitenkaas aardbeienBak 300 g geplede rivierkreeftjes samen met twee in plakjes gesneden knoflooktenen in olijfolie. Goed af laten koelen en mengen met in tweeën gesneden aardbeien. Zachte geitenkaas erover heen ... bekijk recept »
4 kreeftjes van 500 gr 1/2 liter witte wijn 1 gehakte sjalot 1/2 gehakte look 250 gr boter basilicumolieStoom de kreeftjes Snij ze in 2 en grill ze Kook de witte wijn in met de sjalot en de look tot er ongeveer 1 dl overblijft, werk deze op met de bo... bekijk recept »
Kleine komkommer.1 ltr.vis bouillon ( tablet) 200gr.krab of kreeft (blik).Dille uit de diepvries,sjalotje,teentje knoflook.2el.boter 1el.bloem,1tl.citroensap,1mespuntje cayennepeper.Zout en peper.2el.room cuisine. In 2el.boter ui en knoflook even smo... bekijk recept »
7 eetl. olie 2 eetl. azijn 2 eetl. mosterd 1 eidooierlosgeklopt 1 eetl. suiker 0,25 theel. zout 0,25 theel. gedroogd dille Doe alle ingredienten in een kleine pot en sluit die goed af. Schud het krachtig tot alles vermengd is. Serveer bij zal... bekijk recept »
-2 blikjes kreeft -5 eieren -1 ui -snufje nootmuskaat -peper en zout -meng kreeftenvlees met nootmuskaat, peper en zout, 1 rauw ei , 1 losgeklopt ei en 3 fijngehakte hardgekookte eieren *kneed alles goed door elkaar *giet de olie in de wok en bak de ... bekijk recept »
7 el olie 2 el azijn 2 el mosterd 1 losgeklopte eierdooier 1 el suiker 1/4 tl zout 1/4 tl gedroogd dillegroen Doe alle ingredienten in een kleine pot en sluit die af Schud krachtig tot alles goed is vermengd Serveer deze saus bij zalm, vis in het zu... bekijk recept »
1 kg verse vis : vier soorten, 2 l visbouillon, 2 glazen droge witte wijn, 4 gepelde tomaten of 1 doos gepelde tomaten, 1 doosje tomatenpuree, olijfolie of boter, 2 uien, 3 knoflookteentjes, verse peterselie, nootmuskaat, saffraan, peper en zout, 150... bekijk recept »
350 g risottorijst 1/2 kreeft van 450 g 200 g inktvisringen 8 scampi's 8 gamba's 8 mosselen 8 venussschelpen 2 takjes platte peterselie 3 dl kreeftenbisque 3 dl visfumet 100 g roomboter peper en zout Fruit alle zeevruchten in zeer hete oli... bekijk recept »
Voor 4 personen: voorgerecht 1 grote, bloemige aardappel 3 dl room zout en peper 100 g verse tonijn 6 gelatineblaadjes (in koud water geweekt) 8 oestersSchil de aardappel en kook hem, op een zacht vuurtje, gaar in de room. Open de oesters, vang het v... bekijk recept »