Recepten met paling

257 recepten met paling

Paling

Paling Paling is een vis die leeft in zoet en brak water. Het is een lange, slanke vis met een gladde huid. Paling is een populaire vissoort in veel landen, waaronder Nederland, België en Duitsland. Paling kan op verschillende manieren worden bereid. De meest voorkomende manier is om hem te roken. Gerookte paling is een delicatesse en kan worden gegeten als voorgerecht of hoofdgerecht. Paling kan ook worden gebakken, gegrild of gepocheerd.

Buideltje gevuld met gerookte zalm en paling

2 eieren 1 1/4 dl melk 125 gram bloem Zout Peper 1 1/4 dl bier 30 gr gesmolten boter 110 gr gerookte zalm 75 gr gerookte paling 1 el dille 125 ml creme fraiche 1/3 dl witte wijn 1/4 dl visfond 1/2 el citroensap Gembervocht Beslag roeren van 2 eieren... bekijk recept »

Palingschotel met groente - Vet maaltijd fase 1

1 kg paling 500 gram prei 500 gram tomaten, in kleine stukjes ± 8 klontjes koude roomboter 2,5 dl droge witte wijn geraspte kaas Witte peper uit de molen zout Verwarm de oven voor tot 220 °C Snijd de paling in mootjes van ongeveer 5 centi... bekijk recept »

Palingsalade met radijs en limoen

200 g gerookte paling 1 krop eikenbladsla 1 bosje radijs 1 limoen 2 bosuitjes, in smalle ringetjes 2 eetlepels olijfolie 1 eetlepel honing 4 eetlepels halvanaise of yoghurt 1 eetlepel verse basilicum, gehakt peper, versgemalenSnijd de paling in schui... bekijk recept »

Hansa Moqliya

750 g paling 1? dl olijfolie 500 g aardappelen 3 of 4 teentjes gedroogde look ? eetlepel komijnzaadjes zout Koop de palingen levend, was ze zorgvuldig. Verdoof ze door ze een flinke tik op de kop te geven met het heft van een mes; vil ze en snij ze i... bekijk recept »

Aal Wie Der Pabst Ihn Mag

Ingredienten 700 gram verse palingeen struikje bleekselderijdrie wortelseen ui100 gram verse champignonseen laurierbladeen paar verse of ingelegde pepperonizout grof gemalen peperolijfolie en 3 dl droge witte wijn. Liefst een Italiaanse uit Toscane (... bekijk recept »

Nieuwjaarrecept PALINGBROODJES

1-1? dl Melk ? Zakje gedroogde Gist a 7 gram 25 gram Boter of Margarine 250 gram Bloem ,gezeefd Mespunt Zout 6 Gerookte Palingfilets ,elk in 3 stukken(totaal ongeveer 200 gram) 1 Ei ,losgeklopt * Verwarm de melk tot lauwwarm.* Los de gist op in een ... bekijk recept »

Palinghapje

1 citroen 50 g zachte boter 2 eetlepels fijngeknipte bieslook 3 sneetjes oud wit casinobrood zout en versgemalen peper 100 g gerookte paling op kamertemperatuur Snijd 3 mooie plakjes van de citroen en deze plakjes in vieren.Rasp boven een kommetje 1 ... bekijk recept »

Gerookte Palinghapje

125 gr. gerookte paling 1 eetl.knoflookolie 1/2 eetl. provencaalsekruiden sap van 1/4 limoen peper en zeezout uit de molen komkommer Verwarm de oven voor op 160 graden laat de paling uitlekken bekijk recept »

Palingspies

750 gr verse paling (niet te dik) 1/2 theelepel selderijzout 1 bosje verse dolle 1/2 komkommer 100 gr grote champignons 1 rode paprika 100 gr rookspek 2 eetlepels citroensap 4 eetlepels olijfolie peper uit de molen 1 afgestreken eetl. paprikapoeder ... bekijk recept »

OEUFS BROUILLES A LANGULLIE

4 eieren50 gr. gerookte palingboter1/2 dl.roombieslookgrof zeezoutzout en peper Smelt de boter en voeg onder voortdurend roeren de eieren toe. Als de eieren beginnen op te stijven de room toevoegen, voeg ook vast een beetje van de fijn gesneden biesl... bekijk recept »

Pagina 17 van 26