92 recepten met pangasius
4 aardappelen (grote)4 visfilets (kabeljauw of pangasius)1 kl cayennepeper8 el paneermeelbloem1 eiwit (losgeklopt)boter1 citroen2 eieren (hardgekookt)3 el mayonaise (verse)1 sjalot2 el bieslook2 el peterselie1 el verse dragon1 el kappertjes2 augurken... bekijk recept »
800 g frietaardappelen600 g visfilet (kabeljauw of pangasius)1 kl cayennepeper8 el paneermeelbloem1 eiwit (losgeklopt)boter1 citroen2 eieren (hardgekookt)3 el mayonaise1 sjalot2 el bieslook2 el peterselie1 el verse dragon1 el kappertjes2 augurken (kl... bekijk recept »
600 gram (diepvries) witfvisfilet (kabeljauw, koolvis, tilapia, pangasius)2 citroenen uitgeperst1 theelepel paprikapoeder4 eetlepels gehakte bieslook2 vleestomaten zonder zaadjes, in miniblokjes1 ui gesnipperd8 tortillawraps (25 cm doorsnede)1 vleest... bekijk recept »
400 gram kabeljauwfilet, in blokjes3 eetlepels olijfolie1 ui, gesnipperd3 paprika’s (groen, rood en geel), zonder zaadjes, in smalle reepjes of blokjes2 (vlees)tomaten, zonder zaadjes, in blokjes1 blikje kidneybonen, uitgelekt8 tortillawraps (v... bekijk recept »
2 venkelknollen2 vleestomaten, in kleine blokjes4 eetlepels paneermeel4 eetlepels geraspte parmezaanse kaas25 gram boter, in vlokjes540 gram pangasiusfilet, vismarinesap van 1 citroen4 eetlepels bloem5 eetlepels olijfolie of vloeibaar bakproduct100 m... bekijk recept »
600 g witvisfilet (tilapia, pangasius, kabeljauw)1 citroen, geperst4 eetl. bloem5 eetl. olijfolie of vloeibaar bakproduct100 ml visbouillon of witte wijn2 eetl. kappertjes(mespuntje suiker)voor de gegratineerde venkel:2-3 venkelknollen (ca. 700 g)zou... bekijk recept »
200 gram penne rigate 1 kleine komkommer 2 citroenen 30 gram peterselie 2 zongedroogde tomaten op olie 150 gram stevige visfilet (bv. pangasius) 2 el Bertolli Classico olijfolie 100 gram gepelde rauwe garnalen (vers of diepvries) 1 zak Bertoll... bekijk recept »
200 g spaghetti 1 1 citroen 8 el cornflakes 2 visfilets van 125 g elk (bijv. zalm of pangasius) zout 0.5 losgeklopt ei 2 el Bertolli Bakken en Braden Vloeibaar 2 takjes peterselie 1 pot (500 g) Bertolli Pastasaus Zongedroogde tomaten 1. Kook ... bekijk recept »
400 gr verse zalm op kamertemperatuur 100 gr Hollandse garnalen 2 el olijfolie 1 gesnipperde grote ui 2 fijngehakte knoflookteentjes 500 gr kruimige aardappelen,geschild en in blokjes 1 tl gedroogde tijm 1 l visbouillon van tabletten 1 dunne p... bekijk recept »
4 koolvisfilet zonder vel 100 ml visfumet vloeibare sole peper&zout (pezo) PANADE 100 gr hoeveboter op kamertemperatuur 100 gr gedroogd broodkruim 100 gr gemalen gruyère 100 gr amandelen, fijn gehakt 25 gr mosterd 1 soeplepel fijn gehakte petersel... bekijk recept »