208 recepten met roodbaars
700 g filets van vis met vast vlees (zeeduivel, roodbaars, pangasius, enz.) 1 knoflookteen 4 eetlepels witte vermout 1 stukje verse gember 0,5 vetarm bouillonblokje 3 eetlepels express bindmiddel voor witte sauzen 2 eetlepels sojasaus 1 eetlepel azij... bekijk recept »
8 sjalotten 4 teentjes knoflook 1 aubergine 1 prei 15 draadjes saffraan 2 takjes tijm 75 ml witte wijn 200 ml krachtige kippenbouillon 275 g kikkererwten 1 bosje bladpeterselie ’s Middags voorberei... bekijk recept »
2 schaaltjes roodbaarsfilet (a ca. 225 g) 5 eetlepels zoete ketjap 1 pak gele rijst (met saffraan (325 g)) 2 komkommers 1 rode peper 3 bosuitjes 2 eetlepels citroensap 2 eetlepels zonnebloemolie1. Roodbaars in 4 stukken verdel... bekijk recept »
0,5 venkel 500 g roodbaarsfilets 0,5 ui 1 teentje knoflook kruidentuiltje 4 aardappelen 250 g ricotta 50 g parmezaan 3 dl melk 50 g panko (Japans broodkruim) 25 g verse broodkruim 2 eetlepels boter 2 eetlepels olijfolie muskaatnoot peper zout1. Was ... bekijk recept »
2 citroenen 1 teen knoflook 4 takjes verse peterselie 4 roodbaarsfilets (of zeeduivelfilets (a 125-150 g)) zout en peper 1 ei (M) 6 eetlepels broodkruim (of paneermeel) 1 dl olijfolie1. Eén citroen uitpersen en sap in sch... bekijk recept »
750 g broccoli 500 g roodbaarsfilets 1 visbouillontablet 300 ml kraanwater 900 g aardappelschijfjes 275 ml tuinkruidensaus1. Maak de broccoli schoon, verdeel in roosjes en snijd de steel in stukken. Snijd de roodbaars in 4 gelijke stukken e... bekijk recept »
3 bosuitjes 3 eetlepels olijfolie 2 schaaltjes roodbaarsfilet (vers a ca. 250 g) 2 bakjes cherrytomaten (a 250 g) 1 duopak aardappelschijfjes (700 g) 250 g verse roomkaas gekleurde peperkorrels, gemalen 1 zak ijsbergsla&n... bekijk recept »
2 sinaasappels 1 limoen 1 teentje knoflook (gepeld) 4 roodbaarsfilets 1 gedroogd chilipepertje (verkruimeld) 1 rode ui (gesnipperd) 125 ml crème fraîche1. Een sinaasappel en limoen uitpersen. Knoflook boven sap uitpersen. V... bekijk recept »
800 g roodbaarsfilets 300 g miniwortelen 2 teentjes knoflook 5 tomaten 4 eetlepels zure room 20 g verse koriander 240 g kikkererwten (uit blik) 40 g rozijnen 1 eetlepel Marokkaanse kruiden 240 g couscous 1 eetlepel olijfolie 360 ml water peper en zou... bekijk recept »
3,5 sjalotte 1 stukje verse gember 4 eetlepels sojasaus 3 eetlepels witte vermout 1 snuifje Chinese 5-kruidenmengeling 1 eetlepel griessuiker 700 g filets van vis met vast vlees (zeeduivel, roodbaars, pangasius, enz.) 3 eetlepels Chinese wokolie komk... bekijk recept »