208 recepten met roodbaars
500 g roodbaarsfilets (schaal à 250 g) 250 g cherrytomaten 6 el olijfolie 700 g aardappelschijfjes (duopak) 700 g broccoli1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Bestrooi de roodbaars met peper en zout en leg in een ingevette ovenschaal.... bekijk recept »
600 g filets van vis met vast vlees (zeeduivel, roodbaars, pangasius, enz.) 2 groene paprika's 3 heel stevige tomaten 6 eetlepels olijfolie 1 rode ui 3 eetlepels wijnazijn zout1. Snij de visfilets in stukken en laat ze snel bakken in 1 eetlepel olie ... bekijk recept »
2 uien 2 eetlepels boter of margarine 1 zak Hollandse roerbakgroenten (400 g) 100 ml droge witte wijn 1 pakje crème fraîche (200 ml) 1 eetlepel gedroogde Provençaalse kruiden 2 schaaltjes roodbaarsfilet (a ca. 200 g) 1 br... bekijk recept »
200 g chorizo grill (vers) 900 g diepgevroren gegrilde groenten met basilicum 3 eetlepels olijfolie 500 g roodbaarshaasje (of filets) verse basilicum zout en peper1. Doe 2 eetlepels olijfolie in een grote braadpan en stoof er de (vooraf ontdooide) gr... bekijk recept »
300 g witte rijst 3 sjalotten ½ pot groene pepers mild (a 310 g) 2 schaaltjes roodbaarsfilet (a 225 g) 1 eetlepel bloem 4 eetlepels boter 200 ml witte wijn 1 pakje room culinair (200 ml) 1 pak tuinerwten fijn ... bekijk recept »
50 g roodbaarsfilet 2 sjalotjes 1 eetlepel boter 3 eetlepels Dijon mosterd (pot a 215 g) 1 blik vissoep room (400 ml) 4 eetlepels crème fraîche (cup a 125 ml) 1 bakje verse bieslook (gesneden, 20 g)1. Roodbaars in reep... bekijk recept »
1/2 zakje hazelnoten (a 65 g) 1 teentje knoflook 1 zakje waterkers (Biologisch) (75 g) 50 g zachte geitenkaas zwarte peper (versgemalen) 1 dl olijfolie (extra vierge) 2 roodbaarsfilets (a ca. 125g) grof zeezout 1/2 eetlepel olie om in te vettenGrill ... bekijk recept »
1 zakje curry (pasta geel) ½ limoen (geperst) 1 eetlepel verse gemberwortel (fijngehakt) 1 theelepel Thaise vissaus 4 stukken roodbaarsfilet ½ zakje verse basilicum ((a 15 g), fijngehakt)1. In kommetje currypas... bekijk recept »
4 roodbaarsfilets (à ca. 150 g) (versgemalen) peper zout 40 g roomboter 1 theelepel milde currypasta 2 doosjes zeeaster (groente à 150 g) 2 eetlepels droge witte wijn1. Roodbaarsfilets bestrooien met zout en peper. In koekenpan ... bekijk recept »
2 uien 2 eieren 3 eetlepels olijfolie peper en zout 6 sneetjes broden (liefst vierkant) 275 g visfilets (kabeljauw, roodbaars enz) 5 takjes bladpeterselie1. Snipper de uien fijn en fruit ze in de olie in een grote braadpan Dek af en laat 10 min. smor... bekijk recept »