208 recepten met roodbaars
4 visfilets a 125 g (roodbaarskabeljauw of heilbot) zoutpeper 2-3 el citroensap 750 rijpe tros- of pruimtomaten 2 el olie 3 sjalotjesfijngesneden 5 teentjes knoflookfijngesneden 1 tl verse tijnblaadjes 1 tl gedroogde oregano 1 el paprikapoeder 3 el f... bekijk recept »
4 zeebrasemfilets 6 struikjes witlof 1,2 dl olijfolie 1,2 dl water 4 el honing 200 g boter 2,2 dl witte wijnazijn zout en versgemalen zwarte peper Zeebrasem is een zachte zoetige rondvis die het hele jaar te koop is. De naam van de vis is afgeleid va... bekijk recept »
3 teentjes knoflook 1 limoen 1,5 l visbouillon (van 1 tablet) 1 zakje conimex kruidenmix voor nasi 0,5 spitskool 400 g stevige visfilet (bijv. roodbaars) 0,25 zak conimex mihoen conimex gebakken uitjes Bereidingswijze: - Pel en snijd de knoflook in ... bekijk recept »
350 g visfilet (bijv. wijting, koolvis of; roodbaars) 800 g bahmigroentenpakket conimex ketjap manis 0,5 zak (250 g) conimex mie (nestjes) conimex sambal oelek conimex wok olie Bereiding Breng in een ruime pan een flinke laag water (met wat ketjap... bekijk recept »
750 g aardappelen500 g visfilet (zalm, kabeljauw, roodbaars,...)100 g grijze garnalen100 g rivierkreeft1 venkel150 g champignons50 g gruyère (geraspt)0.5 citroen (sap van)500 ml visbouillon200 ml roomboternootmuskaatpeperzout1. Verwarm de oven voor o... bekijk recept »
250 g roodbaarsfilet (in dobbelsteentjes)250 g zeewolffilet (in dobbelsteentjes)250 g wijtingfilet (in dobbelsteentjes)250 g rode poonfilet (in dobbelsteentjes)250 g zeebarbeel (in dobbelsteentjes)1 langoest (van 500 g (of kreeft))2 uien (fijngehakt)... bekijk recept »
150 g zeeduivelfilet (in dobbelsteentjes)150 g kabeljauwfilet (in dobbelsteentjes)150 g roodbaarsfilet (in dobbelsteentjes)150 g rode poonfilet (in dobbelsteentjes)100 g wijtingfilet (in dobbelsteentjes)12 scampi's2 uien (fijngehakt)6 teentjes knoflo... bekijk recept »
400 gr kabeljauwfilet 8 grote gamba's 4 trostomaten 2 uien 4 teentjes knoflook 1/2 rode gele en groene paprika sap van 1/2 citroen 1 tl dragon,tijm,rozemarijn 1 1/2 tl oregano 1 el verse peterselie zwarte peper uit de molen en zeezout 150 ml... bekijk recept »