254 recepten met schelvis
Voor de vulling: 6-7 sjalotjes - 2 teentjes knoflook - 2-3 eetlepels olijf- of zonnebloemolie - 1/8 liter vis- of kippenbouillon (van tablet mag) - 100 g gepelde garnalen - 200 g visfilet (kabeljauwschelvis) - 3 eetlepels gehakte amandelen - 1/2 thee... bekijk recept »
- 130 gr. bloem - zout - 1 eetlepel olie - 2 eieren - 1 1/2-2 deciliter melk op kamertemperatuur. - 500 gram schoongemaakte vis bijvoorbeeld filet van schelvis en scholinktvisjesgekookte gepelde grote garnalengekookte mosselensardines 1. Zeef de bloe... bekijk recept »
Spoel 250 gram gefileerde zeevis onder (kabeljauw of schelvis) stromend koud waterSnijd de vis in vingerbrede repen. Kijk 100 gram gekookte mosselen na op ongerechtigheden. Spoel ze eventueel onder stromend koud water en laat ze uitlekken. Breng 2 1/... bekijk recept »
25 gm boter 1 schoongemaakte en kleingesneden ui 2 theelepel(s) paprikapoeder 750 gm geschilde en in blokjes gesneden a; ardappelen 750 visbouillon of water 200 melk 150 gm geraspte belegen kaas 250 gm gepelde garnalen 1 zout, peper 750 gm in blokjes... bekijk recept »
25 gm boter 1 schoongemaakte en kleingesneden ui 2 theelepel(s) paprikapoeder 750 gm geschilde en in blokjes gesneden a; ardappelen 750 visbouillon of water 200 melk 150 gm geraspte belegen kaas 250 gm gepelde garnalen 1 zout, peper 750 gm in blokjes... bekijk recept »
250 gr schijven ananas in eigen sap uit bl; ik, uitgelekt (bewaar het 1 eetl sojasaus 4 eetl rode-wijnazijn 2 eetl suiker 1 eetl tomatenpuree 2 eetl droge sherry 2 eetl maizena 2 eetl plantaardige olie 1 kleine ui, geschild en in plakjes gesneden 1 r... bekijk recept »
1 small ui 1 eetlepel(s) olie 1 teentje knoflook 1 wat tijm 1 liter visbouillon (van tabletten) 1 vleestomaat 150 gm visfilet (kabeljauw, schelvis) 100 gm gepelde garnalen 2 lente-uitjes 1 plakjes citroen Pel de ui en snipper hem. Fruit hem goudgeel ... bekijk recept »
1 kg schelvis-, kabeljauw- of zeebaarsfilets 1 1/3 theelepel zout 4 eetlepels olie 2 kleine gesnipperde uien Koppen, graten en ander visafval 1 liter water Versgemalen zwarte peper 1 1/2 kop rijst 1/2 kop amandelen gemengd met pijnboompitten Citroens... bekijk recept »
1 krop andijvie 1 bloemkool 6 el olijfolie 1 tl nootmuskaat 75 g belegen geitenkaas 500 g kabeljauwfilet zwarte peper1. Verwarm de oven voor op 200 °C. 2. Was de andijvie en snijd de groente daarna fijn. 3. Verdeel de bloemkool in kleine ro... bekijk recept »
100 gr boter 400 gr schoongemaakte heilbot 200 gr verse zalm 400 gr kalfsvlees (van borst of nek) 1 fles droge witte wijn een handvol peterselie 2 eetl zilveruitjes kappertjes en in stukjes gesneden augurken 1 citroen 50 gr bloem peper en zout 1... bekijk recept »