254 recepten met schelvis
2 gerookte schelvisfilets van elk 300 gr 4 eetlepels citroensap zout peper 2 potjes yoghurt 1 koffielepel aardappelmeel 1 eetlepel wijnazijn 1 eierdooier 1 klein tuiltje bieslook- De visfilets in twee'n snijden, in een schotel schikken en bedruipen m... bekijk recept »
4 kleine schelvissen ontgraad zout 400 gram aardappelpuree 1 ui geraspt 100 gram gepelde garnalen peper 1 eetlepel peterselie citroensap 4 eetlepels paneelmeel 40 gram boter schijfje citroen gehalveerdwas de vissen van binnen goed, droog ze en wrijf ... bekijk recept »
4 stukken schelvisfilet van 150 g 400 g wortel, in blokjes 100 g kleine zilveruitjes 4 bosuitjes, in stukken van 3 cm peper en (zee)zout, versgemalen 1 eetlepel verse tijm, gehakt 200 ml droge witte wijn of visfond 1 rode paprika, in kleine blokjes 2... bekijk recept »
150 gm schelvis- of kabeljauwfilet 1 zout 1 peper 1 witte wijn 1 small ui 1 theelepel(s) margarine 100 gm champignons 2 tomaten 5 olijven (evt. gevuld met paprika) 1 knäckebröd Strooi zout en peper over de vis en giet er 2 eetlepels witte wijn over. ... bekijk recept »
150 gm schelvis- of kabeljauwfilet 1 zout 1 peper 1 witte wijn 1 small ui 1 theelepel(s) margarine 100 gm champignons 2 tomaten 5 olijven (evt. gevuld met paprika) 1 knäckebröd Strooi zout en peper over de vis en giet er 2 eetlepels witte wijn over. ... bekijk recept »
8 eieren 200 gram schelvisfilet 4 takjes bieslook 40 gram bloem 80 gram boter Zout Peper Snij het visvlees in brunoise Strooi er de bloem over en sauteer ze in 40 gram boter snel aan Hak de bieslook fijn Strooi die over de vis en houd het warm Saute... bekijk recept »
Ver schillende soorten vis zoals ZalmReepjes tongSchelvisMosselenGamba's en kruiden. Paprikauiverse knoflookdilleverse peterseliemosterdroomzout,milde kerrie poedergeschaafde amandelen en witte wijn. 1. Reepjes ZALM , gekruid met zout en verse dille,... bekijk recept »
750 g schelvis (of andere vis naar smaak) 1 krop sla 4 worteltjes 3 eieren 2 teentjes knoflook 3 el gehakte peterselie olijfolie schil en sap van citroen Cayennepeper peper en zout1. Laat de schelvis gaar koken en snijd in stukken.2. Verdeel de vis o... bekijk recept »
BENODIGDHEDEN : 1,2 kg visfilet (van de grootste verscheidenheidzoals schelvisroodbaarsheilbotvictoriabaarskabeljauw…)1,5 kg schelpdieren (vb 1 kg mosselen500 gr venusschelpen…)6 gamba`s (eventueel vervangen door 300 gr grote ongepelde garnalen)1 kl... bekijk recept »
50 g boter 1 kleine uifijngehakt 75 g kleine champignonsin plakjes 1 1/2 theelepel currypasta 250 g basmatirijstgekookt 100 g gerookte-zalmsnippers 350 g gerookte-schelvisgekookt en in vlokken verdeeld 50 g gekookte erwten 6 eetlepels double ... bekijk recept »