254 recepten met schelvis
350 gr gerookte schelvis 2 eieren 4 eetl bloem 4 eetl instant aardappelvlokken 1 uigeraspt zwarte peper 1 volle theel bakpoeder 1 eetl fijngehakte dragon olie om te frituren verse dragonblaadjes voor garnering Saus: 1 ei 1 eierdooier 3 eetl vers citr... bekijk recept »
90 gram rijst30 gram boter1/2 in ringen gesneden ui60 gram champignons15 gram bloem1/4 theelepel kerriepoeder2,8 dl melk175 gram gerookte schelvis1 eetlepel citroensap60 gram gepelde garnalenpeperzout5 eetlepels schenkroom2 in plakjes gesneden hardge... bekijk recept »
90 gram rijst30 gram boter1/2 in ringen gesneden ui60 gram champignons15 gram bloem1/4 theelepel kerriepoeder2,8 dl melk175 gram gerookte schelvis1 eetlepel citroensap60 gram gepelde garnalenpeperzout5 eetlepels schenkroom2 in plakjes gesneden hardge... bekijk recept »
225 gram jonge spinazie 350 gram schelvis 1 koffielepel kurkuma 150 ml room (tot 15% vet) 200 gram gekookte, gepelde garnalen 1 eetlepel mild kerriepoeder 1 geraspte schil bio-citroen 8 velletjes filodeeg (20 gram) 2 koffielepels olie 2 koffiele... bekijk recept »
100 gram visfilet (kabeljauwwijtingschelvis) 2 sprietjes bieslook half pakje kerriesaus kwart el gembersiroop Maak de saus volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking klaar. Roer de vis door de saus en kook de saus met de deksel op de pan 5 min... bekijk recept »
1 kg gesorteerde stevige vis (schelvismakreelpoonzeepaling enz.) 2 eetlepels olie 3 schoongemaakte en kleingesneden uien 200 gr in plakjes gesneden worteltjes 2 schoongemaakte en in ringen gesneden preitjes 1 uitgeperst teentje knoflook 1 liter visbo... bekijk recept »
1 el olijfolie 1 gesnipperd uitje snufje knoflook lepel tomatenpuree enkele filets o.a. schelvisbaarstongmakreel 1 liter visbouillon snufje selderie tijm foelie 3 blaadjes saffraan De ui aanfruiten in de olie, knoflook toevoegen, daarna de kruiderij,... bekijk recept »
- 2000-2500 gr. panklare zeevis in 5-8 soortenwaaronder poonpieterman zeeduivelschelviswijtingzeebaars en knorhaantjes. - 3 deciliter olijfolie - 2 grote fijngesnipperde uien. - 10 geperste teentjes knoflook - 200 gr. gewassen in stukken gesneden t... bekijk recept »
Visb.v.kabeljauw of schelvis (geen platvis) in moten,gesneden uienbeetje witte wijnsaffraaanfoeliepeperzouteig. ook suiker (vind ik niet lekker) beschuiten in stukjes1/2 pond boter minstens. Boter in pan (niet bruin laten worden) in kluiten,vis erbij... bekijk recept »
2x 150 gram witte visfilet ( bv. kabeljauwschelviszeewolf) 1 vleestomaat 2 el sundried tomato sauce van Heinz 2 el witte wijn 1 tl gedroogde dille 2 tl roomboter of olijfolie 1 lenteuitje peper en zout uit de molen Laat de vis in ongeveer 15 minuten ... bekijk recept »