43 recepten met snoekbaars
1 kilo schoongemaakte in vier gelijke stukke verdeelde gefileerde snoekbaars enkelel takjes venkel 3 eetlepels olie peper zout mespunt rozemarijn. Vermeng de olie met het zout en peper en de kruiden en bestrijk hiermee de vis. Leg de vis zo dich... bekijk recept »
4 ronde plakken bladerdeeg (doorsnee 10 cm) 100 gram spinazie 150 gram snoekbaarsfilet 0,5 liter visfumet 4 middelgrote trostomaten (niet te rijp) Voor de saus: 1 uit 1 dl witte wijn 1 dl room 75 gram boter peper/zout Voor de garnering: 4 blaadjes sa... bekijk recept »
1 kg zuurkool uit het vatafgespoeld en uitgeknepen 5,5 dl kippenbouillon bij voorkeur zelf gemaakt 5,5 dl droge witte wijn 2 blaadjes laurier 40 gr roomboter (of uitgebakken spekvet) 80 gr uigepeld en fijngehakt 30 gr bloem 4 eetlepels melk zout en v... bekijk recept »
1 prei 2 eetl. boter 3 bosuitjes met groen 100 gr. champignons 1 kg. gefileerde snoekbaars dille 2 dl. droge witte wijn 1 bekertje creme fraiche 100 gr. hollandse garnalen cayennepeper De prei snijden en in hete boter fruiten. De bosuitjes in 2 a 3 c... bekijk recept »
120 gr snoekbaars 20 gr verse tonijn 1 gamba peterselie casino brood truffelpasta peper zout witte wijn/ curry saus lamsoren Bedek de snoekbaars met het peterseliebroodkruim bak hem in de olijfolie tot dat hij goudbruin is. op een bakplaatje leggen... bekijk recept »
4 grote 0f 8 kleinere filets van verse snoekbaarssamen ca. 750 gram 200 gram verse gefileerde Noorse zalm 3 dl droge witte wijnzoals Pinot Blanc(Elzas) zout 8 zwarte peperkorrelsgeplet 1 klein laurierbladverkruimeld 1 grote uiin ringen gesneden 2? dl... bekijk recept »
-1 ui (in blokjes gesneden) -50 g boter -1 el paprikapoeder (edelzoet) -1 el paprikapoeder (scherp) -200 g champignons -4 snoekbaarsfilets (elk 200 g) -1 el citroensap -zout -200 g room -2 el bloem -fruit de blokjes ui in 5 min goudbruin in de hete b... bekijk recept »
4 snoekbaarsfilets (met velkant)4 plakjes ganzenlever4 sneetjes doorregen spek (Lardo di colonnata)400 g knolselder400 g pompoenkippenbouillon1. Snij de knolselder en pompoenvruchtvlees in stukken. 2. Kook voor de knolselderpuree de knolse... bekijk recept »
4 snoekbaarsfilets (van 150 g elk)1 peer (rijp)250 g wortelen250 g venkel1 sjalot3 el citroensap50 g room (min. 30% VG)200 ml groentebouillon50 ml droge, witte wijnbloem0.5 kl kerriepoederboternootmuskaatpeperzout1. Maak de groenten schoon. Pel en sn... bekijk recept »
4 snoekbaarsfilets (200 g elk, met vel)200 g cantharellen200 g eekhoorntjesbrood2 el olie2 el sojasaus4 blaadjes savooikool (mooie)100 g rondkorrelige rijst (dessertrijst)2 kl truffeltapenade (bokaaltje)1 el peterselie (gehakt)30 g boterpeperzout1. K... bekijk recept »