Recepten met snoekbaars

43 recepten met snoekbaars

Snoekbaars

Snoekbaars Gemiddelde lengte 70 cm. Géén kruising van een baars en een snoek. Wordt zeer succesvol gekweekt. Beste soorten uit IJsselmeer en Friese meren.

Gepocheerde Snoekkbaars

Snoekbaars 1 kg prei,ui,wortel 1 st van ieder witte wijn visbouillion pasta(blokje) Als het water kookt het vuur op halve kracht zetten en de groenten toevoegen. Als de groente bijna gaar is de vis toevoegen op zacht vuur laten garen. bekijk recept »

Vlaams Vispotje

5 dl visbouillon 500 gr. visfilet (bijv. Snoekbaarsforelzalmzalmforel(een stevige vissoort) in stukken) 100 gr. ontbijtspek in reepjes 30 gr. boter 3 preien in ringen van 2 cm 2 eetlepels grove mosterd 3 dl slagroom takje tijm 600 gr. krielaardappelt... bekijk recept »

Vlaams Vispotje

6 dl visbouillon600 g visfilet (snoekbaarsforelzalmforelzalm) in stukken100 g mager ontbijtspek in reepjes30 g boter3 preien in ringen van 2 cm2 el grove mosterd3 dl slagroomtakje tijm600 krielaardappeltjes (voorgekookt)zoutversgemalen peper1 el citr... bekijk recept »

Visshaslik

750 gram visfilets, zoals kabeljauw, tarbot, tong, snoekbaars, in blokjes 1 groene paprika 8 kleine tomaten of 2 tomaten, in vieren 8 kleine uien, of 8 stukjes ui 8 champignons [color=blue:9eb7e46a54]**voor de marinade:[/color:9eb7e46a54]4 eetlepels ... bekijk recept »

Gefilte Fisch (Jiddisch)

2 kg vis (bij voorkeur zoetwatervis als karpersnoeksnoekbaarsenz. geen paling) 2 uien 2 grote wortelen bosje selderij zout peper nog 1 ui 3 eieren 2 flinke eetl verkruimelde matzes zout peper evt. 2 blaadjes gelatine geraspte mierikswortel Rasp de de... bekijk recept »

Ravioli Met "Happy Shrimp" Gamba's

Pastadeeg Vulling: 300 gram Snoekbaarsfilet 0,5 dl Witte wijn 1 dl Room 16 stuks Happy Shrimp Gamba 1 Knoflookteentje Bladselderij Zoutpeper wilde spinazie gestoofde zoete ui. Schuimige schaaldierensaus (gemaakt van de kopjes en schalen van de gamba... bekijk recept »

Danske Fiskeboller Med Reyer

-500 g snoek of snoekbaars (gefileerd) -1 ui fijngesnipperd -10 g boter en 2 eiwitten -1/8 l slagroom -100 g broodkruim -zoutversgemalen peper -boter om in te vetten -1 liter geconcentreerde visbouillon DE SAUS: -30 g boter en 30 g bloem -1 eierdooie... bekijk recept »

Matelote van zoetwatervis

750 gr - 1 kg gemengde visfilets, zoals zalmforel, snoekbaars, snoek, paling 3 eetlepels olie 60 gr boter 4 sjalotjes, gehakt 1 teentje knoflook 3 dl droge witte wijn (bijv. Vouvray) 2 dl slagroom 2 eetlepels cognac 2-3 takjes peterselie 1 takje vers... bekijk recept »

Koolvisfilet met panade

4 koolvisfilets zonder vel van elk 120 gr 100 ml visfumet vloeibare solo peper & zout voor de panade 100 gr malse hoeveboter 100 gr broodkruim 100 gr gemalen gruyère 100 gr gemalen amandelen 25 gr mosterd 1 soeplepel gehakte peterselie 1. Meng alle... bekijk recept »

Vlaams Vispotje

5-6 dl visboullion (van tablet) 500-600 gr. visfiletin stukken (gemengde vissoorten als snoekbaarsforelzalmforel en zalm) 100 g mager ontbijtspekin reepjes 30 g boter of margarine 3 preienin ringen van 2 cm 2 el grove mosterd 3 dl slagroom takje t... bekijk recept »

Pagina 4 van 5