43 recepten met snoekbaars
Snoekbaars 1 kg prei,ui,wortel 1 st van ieder witte wijn visbouillion pasta(blokje) Als het water kookt het vuur op halve kracht zetten en de groenten toevoegen. Als de groente bijna gaar is de vis toevoegen op zacht vuur laten garen. bekijk recept »
5 dl visbouillon 500 gr. visfilet (bijv. Snoekbaarsforelzalmzalmforel(een stevige vissoort) in stukken) 100 gr. ontbijtspek in reepjes 30 gr. boter 3 preien in ringen van 2 cm 2 eetlepels grove mosterd 3 dl slagroom takje tijm 600 gr. krielaardappelt... bekijk recept »
6 dl visbouillon600 g visfilet (snoekbaarsforelzalmforelzalm) in stukken100 g mager ontbijtspek in reepjes30 g boter3 preien in ringen van 2 cm2 el grove mosterd3 dl slagroomtakje tijm600 krielaardappeltjes (voorgekookt)zoutversgemalen peper1 el citr... bekijk recept »
750 gram visfilets, zoals kabeljauw, tarbot, tong, snoekbaars, in blokjes 1 groene paprika 8 kleine tomaten of 2 tomaten, in vieren 8 kleine uien, of 8 stukjes ui 8 champignons [color=blue:9eb7e46a54]**voor de marinade:[/color:9eb7e46a54]4 eetlepels ... bekijk recept »
2 kg vis (bij voorkeur zoetwatervis als karpersnoeksnoekbaarsenz. geen paling) 2 uien 2 grote wortelen bosje selderij zout peper nog 1 ui 3 eieren 2 flinke eetl verkruimelde matzes zout peper evt. 2 blaadjes gelatine geraspte mierikswortel Rasp de de... bekijk recept »
Pastadeeg Vulling: 300 gram Snoekbaarsfilet 0,5 dl Witte wijn 1 dl Room 16 stuks Happy Shrimp Gamba 1 Knoflookteentje Bladselderij Zoutpeper wilde spinazie gestoofde zoete ui. Schuimige schaaldierensaus (gemaakt van de kopjes en schalen van de gamba... bekijk recept »
-500 g snoek of snoekbaars (gefileerd) -1 ui fijngesnipperd -10 g boter en 2 eiwitten -1/8 l slagroom -100 g broodkruim -zoutversgemalen peper -boter om in te vetten -1 liter geconcentreerde visbouillon DE SAUS: -30 g boter en 30 g bloem -1 eierdooie... bekijk recept »
750 gr - 1 kg gemengde visfilets, zoals zalmforel, snoekbaars, snoek, paling 3 eetlepels olie 60 gr boter 4 sjalotjes, gehakt 1 teentje knoflook 3 dl droge witte wijn (bijv. Vouvray) 2 dl slagroom 2 eetlepels cognac 2-3 takjes peterselie 1 takje vers... bekijk recept »
4 koolvisfilets zonder vel van elk 120 gr 100 ml visfumet vloeibare solo peper & zout voor de panade 100 gr malse hoeveboter 100 gr broodkruim 100 gr gemalen gruyère 100 gr gemalen amandelen 25 gr mosterd 1 soeplepel gehakte peterselie 1. Meng alle... bekijk recept »
5-6 dl visboullion (van tablet) 500-600 gr. visfiletin stukken (gemengde vissoorten als snoekbaarsforelzalmforel en zalm) 100 g mager ontbijtspekin reepjes 30 g boter of margarine 3 preienin ringen van 2 cm 2 el grove mosterd 3 dl slagroom takje t... bekijk recept »