107 recepten met tarbot
750 gram verse viszoals tarbotschelvispoonkabeljauw zeeduivelgarnalen of inktvis (pesce frescorombonasellomerluzzogamberi o seppia/calamaro) 1 potje venusschelpjes (vongole) 6 zoute anjovisfilets (acciuge o alici) 2 uitgeperste teentjes knoflook (... bekijk recept »
6 eetlepels slaolie of andere olie1 grote fijngesnipperde ui1 teentje knoflook uit de knijper100grrijst1 kleine selderieknol1-2 dunne preien2-3 worteltjes1 kleine venkelknol750 gr:moten kabeljauw,schelvis of wijting of filets van schol,tong of tarbot... bekijk recept »
2 of 4 grieten van elk 450 g (schoongemaakt) zout 3 lepels bloem 150 g boter 3 lepels zonnebloemolie 6 lepels mayonaise 4 lepels magere yoghurt 2 lepels gehakte augurk 1 lepel gehakte peterselie 1 lepel gehakte bieslook peper citroensap worcestershir... bekijk recept »
500 gram visafval (koppen gratenbij voorkeur van kabeljauwtarbot of tong) 2 el Olie 1 ltr. water 1 dl. witte wijn 1 kleine ui een stukje (ca. 1/2 ) prei 1 kleine winterwortel 2 takjes selderij 1 laurierblaadje peper zout Verhit de olie in een pand e... bekijk recept »
Voorgerecht of lunchgerecht voor 2 personen bereidingstijd: 10 tot 20 minuten 470 kcal / 1971 kj p.p. 2 stukken kabeljauwfilet van 75 g elk 3 plakjes ontbijtspek 6 kerstomaatjes 1 lente-uitje 3 theelepels Franse mosterd zoutpeper 1 eetlepel fijngeh... bekijk recept »
Voorgerecht of lunchgerecht voor 2 personen bereidingstijd: 10 tot 20 minuten 470 kcal / 1971 kj p.p. 2 stukken kabeljauwfilet van 75 g elk 3 plakjes ontbijtspek 6 kerstomaatjes 1 lente-uitje 3 theelepels Franse mosterd zoutpeper 1 eetlepel fijngeh... bekijk recept »
Dille boter 100 gramwitbier 2 dl ,citroen(en) 2visfumet 2 dlsjalot(ten) aardappel(en) 4olijfolie citroensap 1 soeplepel(s)honing 2 koffielepel(s) ,peterselie 4 takje(s) tarbot 4 stuk(ken) ,zout en versgemalen peper Kook de aardappelen in een grote ko... bekijk recept »
Voor de visfumet 3 a 4 uien Boter Visgraten (bij voorkeur van tarbot, tong of zeeduivel) 3 dl witte wijn 7 dl water Tijm Laurier Peterseliestengels Groen van een halve groene selder 6 geplette peperbollen 1/2 citroen Voor de zeeduivel 12 struikjes wi... bekijk recept »
1/2 soepkip 2 uien 2 preien 1 kleine selderijknol 4 wortelen 1 1/2 liter water Peper Zout Tijm Laurier 250 gr visgraten (van tong en tarbot) 1/2 liter droge witte wijn 250 gr kikkerbillen 100 gr tomatenpuree 150 gr rundergehakt 4 eiwitten 1/2 dl Past... bekijk recept »
250 g tong250 g kabeljauw250 g koolvis250 g tarbot3 courgettes1 aubergine3 tomaten1 gele paprika1 ui1 mespuntje cayennepeperolijfolie3 el citroensap1 doosje saffraanpoeder3 teentjes knoflook0.5 kl komijnpoeder1 takje tijm1 blaadje laurierpeperzout1. ... bekijk recept »