107 recepten met tarbot
2 tarbotfilets van elk 180 g 500 g spinazie 2 tomaten 2 sjalotten 1 citroen 1 bundel basilicum 1 plak bladerdeeg met boter 2 glazen witte wijn 350 g koude boter 1 el azijn olijfolie peper zout1. Pel tomaten en sjalotten en snij ze fijn. Hou de... bekijk recept »
4 st jonge tarbot van ongeveer 140 gr stuk 4 eetl aardappelmousseline 24 st kleine gestoomde worteltjes 150 gr grijze garnalen 2 eetl gehakte kruiden(peterselie, kervel,dragon en bieslook) 1 dl champagne 2 dl garnalenfumet 150 gr koude boter 1 paar k... bekijk recept »
600 gram tarbot 300 gram garnalen 1 ui 1 prei 1 venkel 1 1/2 wortel 2 tomaten 1/2 bakje champignons 200 gram boter 2 sjalotjes 4 eetlepels citroensap 8 eetlepels visfond of witte wijn 4 koffielepels dille peper en zout naar smaak 1. spoel de ... bekijk recept »
4 tarbotfilets 180gr elk 200gr spekblokjes 800gr aardappelen 400gr jonge bladspinazie 1 sjalot gesnipperd 1 teentje knoflook gesnipperd 1 el gehakte bladpeterselie dille 4 eieren 4 eidooiers sap 1/2 citroen 50ml witte wijn 100gr boter melk a... bekijk recept »
1 kg kleine tarbot op de graat, paprika,piment,laurier,kummel,foelie, 300 g wortel, 1 appel, 1 eetlepel boter, 1 dl olie De tarbot door het kruidenmengsel halen en braden in verhitte olie; de boter toevoegen en licht bestrooien met zout. De wortelen ... bekijk recept »
4 middenstukken van tarbot, elk 125g 1 rode en 1 groene paprika 1 kleine courgette 4 draadjes saffraan 1 teentje knoflook 100 gr kappertjes 1/2 dl olijfolie peper en zeezout gehakte bieslook 1. schil de paprika's , ontdoe van pitten en zaadlij... bekijk recept »
1kg vaste vis (vijf verschillende soorten zoals zalmtarbotzeeduivelzeewolfzeepalingtong) 12 wulkengekookt 12 langoustineskort gekookt 20 kreukelsgekookt 1/2kg ongepelde garnalen tijm laurier 1 bol knoflook 4dl olijfolie peper en zout een sc... bekijk recept »
6 courgettebloemen 100 gr. tarbot 1 eiwit 1 dl. room 3 dl. visbouillon 2 dl. visfond 1 dl. wijnwitte 0.5 dl. vermout 3 el. creme fraiche 100 gr. boter 2 el. dilleversefijngehakte Peper Zout Neem bij voorkeur een visbouillon die u kunt sto... bekijk recept »
300 gr vis (kabeljauwtarbot o.i.d.) 2 (vis)bouillonblokjes 2 laurierblaadjes halve venkelknol1 ui halve winterwortel 2 takjes peterselie peper 1 eetl (verse) dille Van een liter water en de visbouillonblokjes bouillon maken. De laurier, de in stukjes... bekijk recept »
4 stukken vis van 200 g (tarbot, kabeljauw, tong) 1 glas droge witte wijn 2 dl visbouillon 8 takjes wilde kervel 8 takjes dille 2 blaadjes munt 2 dl room 1 snede gerookte zalm Een visbouillon trekken van koppen en visgraten en het kookvocht van de g... bekijk recept »