1000 recepten met tonijn
4 ansjovisjes in olie 4 courgettes 4 eetlepels extra reine olijfolie 2 eetlepels kappertjes in pekel, uitgelekt 50 g ontpitte groene olijven 1 potje tonijn in olie Delhaize 10 cl vermout 20 verse basilicum zout, peper1. Was de courgettes, verwijder d... bekijk recept »
1 kg grote, iets kruimige aardappelen ((zak 3 kg), geschild) 2 el olijfolie 2 tenen knoflook (geperst) 1 prei (in ringen) 1 zak Italiaanse roerbakmix (400 g) 2 blikjes tonijnmoot (met een vleugje olijfolie (a 130 g)... bekijk recept »
100 g slamelange 150 g Griekse olijven met kaas (bakje 250 g) 85 g tonijnstukken in olie 50 g balsamicodressing (cup à 100 g) 50 g Parmezaanse kaas 4 Pan Tostado1. Meng de sla, Griekse olijven mix en tonijn op een schaal. Besprenk... bekijk recept »
bieslooksprietjes en venkelzaad voor de afwerking citroensap 4 eetlepels olijfolie peper en zout 2 venkelknollen, in fijne schijfjes 500 g verse tonijn in moten1. Laat de tonijnmoten en de venkelschijfjes, apart, 12 minuten stomen. Haal het vel en de... bekijk recept »
400 g penne rigate 400 g artisjokharten 370 g tonijn in olijfolie (blikje à 185 g) 225 g Napoletanasaus met basilicum (bakje) 70 g rucola1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Laat de artisjokharten uitl... bekijk recept »
600 g trostomaten 3 el olijfolie 2 sjalotten 1 tl paprikapoeder 1 kg gnocchi 320 g tonijnstukken in olijfolie (blikje a 160 g) 15 g basilicum1. Verwarm de oven voor op 180 ºC. Vet de ovenschaal in. Doe de tomaten in de ovenschaal en ... bekijk recept »
1 bak krieltjes met lentedressing (450 g) 400 g sperziebonen 3 eieren 1 ui 1 krop sla 1 blikje tonijnstukken in water (185 g) 10 zwarte olijven 4 tomaten 5 eetlepels (olijf)olie 2 eetlepels (wijn)azijn1. Krieltjes volgens ... bekijk recept »
4 grote kruimige aardappels 800 g sperziebonen 2 zakjes tonijn (tuna with a twist, a 85 g) 1 pakje MonChou zacht en luchtig (200 g) 2 eetlepels kappertjes (potje)1. Aardappels schoonborstelen onder koud stromend water, hier en ... bekijk recept »
3 rode paprika's 1 ui 2 tenen knoflook 4 vastkokende aardappelen 6 el olijfolie 8 eieren 286 g tonijn in olijfolie (blikje)1. Verwarm de oven op 190 °C en rooster de paprika's 40-45 min. Neem uit de oven en laat ze in een pan met dek... bekijk recept »
450 g spaghetti 1 kg kerstomaten 1 groot blik tonijn in eigen nat verse basilicum 2 eetlepels kappertjes 4 eetlepels olijfolie 2 teentjes knoflook pili-pili gemalen peper en zout1. Verwarm voor de spaghetti een grote hoeveelheid gezouten water in een... bekijk recept »