Recepten met zeebaars

143 recepten met zeebaars

Zeebaars

Zeebaars Lengte ± 65 cm. Er zijn wel 300 soorten zeebaars. De afmetingen variëren van 0,05 tot 300 cm. In Europa komen 15 soorten voor.

Bouillabaisse

1.5 kg zeevis selderij peterselie 5 worteltjes 1 ui 1 venkelknol 4 a 5 tenen knoflook 1 a 2 laurierblaadjes 10 cm citroenschil saffraan 1 ui 4 a 5 ontvelde tomaten peper zout majoraan salie paprikapoeder Goede bouillabaisse bevat schorpioenvisen nog ... bekijk recept »

Bouillabaisse

2 l visbouillon 2500 g vis en hele schaaldieren olijfolie gesnipperd ui venkelgroen 3 geplette teentjes knoflook 1 laurierblad 3 ontvelde gehakte tomaten 1 takje tijm 1 takje bonenkruid 1 bosje peterselie 1 sinaasappelschil zonder wit 1 plukje saffra... bekijk recept »

Thaise Viscurry

300 gram visfiletbijv. kabeljauwzeebaars of zeewolf 1 limoen 250 gram champignons 4 lente-uitjes 1 à 1.5 eetlepel Thaise groene currypasta 1 blik kokosmelk 1 eetlepel Thaise vissaus 2 eetlepels sojasaus 2 eetlepels fijngehakte koriander 2 eetle... bekijk recept »

Bouillabaisse

2 uien - 2 teentjes knoflook - 1 venkelknol - 2 kruimige aardappels - 100 gram wortels - 0,5 dl Bertolli olijfolie classico - 1 eetlepel tomatenpuree - 0,5 envelopje saffraan - stukje sinaasappelschil - 1 laurierblad - 1 takje tijm - 4 tom... bekijk recept »

Bouillabaisse

1 ui1/2 prei500 gram rijpe tomaten4 el olijfolie2 teentjes knoflook1 tl venkelzaad1 tl gedroogde rozemarijn1 tl gedroogde tijm1 envelopje saffraan1 stukje schil van een schoonheboende sinaasappelzoutpeper1 1/2 kg visfilet (zeeduivelpoonwijtingzeebaar... bekijk recept »

Zeebaarsreepjes

600 g zeebaars zout, peper, meel en paneermeel 3 eiwitten 2 dl Viskooknat 1 koffielepel tomatenconcentraat 1 koffielepel sojasaus 1 koffielepel oestersaus 2 koffielepels Luikse stroop 1 koffielepel azijn 1/2 gehakte sjalot 2 soeplepels olie klein g... bekijk recept »

Stoofpotje van vis met kokos

voor 4 personen: 300 gr zeebaars, 300 gr zalm, 6 scampi, 6 langoustines, 1 wortel, 1 prei, 1 stronkje witte selder, 1 dl kippenbouillon, 2 dl kokosmelk, 1 dl room, 2 sjalotjes, 1 lookteentjeSnijd de groentjes in repen en stoof ze kort in wat olie. Sn... bekijk recept »

Zeebaarsfilet met mosterdglazuur

4 zeebaarsfilets met huid (à 200 gram) zwarte peper (versgemalen) zeezout (gemalen) 2 eetlepels olijfolie 2 eetlepes grove mosterd 2 eetlepels citroensap 1 eetlepel dille (gehakt) 1 eetlepel bruine basterdsuiker enkele takjes trostomatenBestrooi de z... bekijk recept »

Hellema

4 mooie hellema?s (soort zeebaars) 1 glas olijfolie zout peper paprikapoeder 1 kg tomaten (geblancheerd en gezeefd) 2 teentjes geperste knoflook 300 g paarse olijven 1 bundeltje peterselie en koriander ? glas citroensap 1? glas water De vissen goed s... bekijk recept »

Vis Met Zoetzure Saus

1 forelzeebaarstandbaarsbrasemkarper of harder (ca. 700 gr vis)schoongemaakt 1 theelepel zout ca. 2 eetlepels bloem plantaardige olievoor het frituren verse korianderblaadjesvoor de garnering voor de saus: 1 eetlepel plantaardige olie 50 gr wortelfij... bekijk recept »

Pagina 10 van 15