283 recepten met zeeduivel
700 g filets van vis met vast vlees (zeeduivel, roodbaars, pangasius, enz.) 1 knoflookteen 4 eetlepels witte vermout 1 stukje verse gember 0,5 vetarm bouillonblokje 3 eetlepels express bindmiddel voor witte sauzen 2 eetlepels sojasaus 1 eetlepel azij... bekijk recept »
4 moten zeeduivel à 50 g per stuk olie 200 g kokosrasp ZeeduivelVerwarm de oven voor op 140 ºC. Wentel de zeeduivel door de olie en rol vervolgens door de kokosrasp. Verhit een scheutje olie in een pan en bak de zeeduivel in circa 3 minute... bekijk recept »
3,5 sjalotte 1 stukje verse gember 4 eetlepels sojasaus 3 eetlepels witte vermout 1 snuifje Chinese 5-kruidenmengeling 1 eetlepel griessuiker 700 g filets van vis met vast vlees (zeeduivel, roodbaars, pangasius, enz.) 3 eetlepels Chinese wokolie komk... bekijk recept »
600 g filets van vis met vast vlees (zeeduivel, roodbaars, pangasius, enz.) 2 groene paprika's 3 heel stevige tomaten 6 eetlepels olijfolie 1 rode ui 3 eetlepels wijnazijn zout1. Snij de visfilets in stukken en laat ze snel bakken in 1 eetlepel olie ... bekijk recept »
1 eetlepel bloem 80 g zachte boter 2 eetlepels gehakte dille guérande-zout 1 teentje knoflook 1 kruidentuiltje 2 eetlepels olijfolie 1 eetlepel pastis plukje dille 1 sinaasappel 2 knollen venkel 2 zeeduivelfilets (± 200 g stuk) zwarte peper1. Snij d... bekijk recept »
1 eetlepel citroensap een noot boter 4 eetlepels fijngesneden bieslook 1 grote eetlepel vloeibare honing 1 grote koffielepel Dijonmosterd 1 grote sjalot 1 eetlepel olijfolie peper en zout 10 cl verse room 0,5 vetarm visbouillonblokje 700 g zeeduivelf... bekijk recept »
100 g boter 1 citroen 4 lente-uitjes 4 lookteentjes ‘Garlic Provençale’ (Medline) marinade van de ‘Garlic Provençale’ (Medline) platte peterselie, gehakt 1 preistengel 400 g Ratte-aardappelen 50 g tuinbonen 600 g zeeduivelfilets1. Schil de aardappele... bekijk recept »
1 blik gepelde tomaten in blokjes (400 g) fijngesneden bladpeterselie of koriander 400 g filets van vis met vast vlees (zeeduivel, roodbaars, pangasius, enz.) 125 g gezouten en geroosterde pindanoten 2 teentjes knoflook 40 cl kokosmelk 1 limoen 3 eet... bekijk recept »
bloem 600 g filets van vis met vast vlees (zeeduivel, roodbaars, pangasius, enz.) 3 eetlepels fish sauce frituurolie 1 afgestreken koffielepel gemalen zwarte peper 3 kleine rode chilipeper 2 knoflooktenen 1 bussel koriander 3 eetlepels limoensap pepe... bekijk recept »
2 courgettes 4 eetlepels extra fijne olijfolie 4 teentjes knoflook olijfolie voor de schotel 1 onbespoten citroen 4 plukje dille 4 koffielepels Provençaalse kruiden 15 cl Provençaalse roséwijn 200 g tomatenconcentraat 2 takjes verse tijm 2 worteltje... bekijk recept »