Recepten met zeeduivel

283 recepten met zeeduivel

Zeeduivel

Zeeduivel Zeeduivel is een vis die leeft in de Noord-Atlantische Oceaan, van Noorwegen tot Mauritanië, en ook in het Middellandse Zeegebied. Het is een grote vis, die tot een lengte van 2 meter en een gewicht van 40 kilogram kan bereiken. Zeeduivel heeft een plat, dof bruingroen lichaam, dat zich eensklaps in de staart versmalt. De vis heeft een grote bek met scherpe tanden, waarmee hij zijn prooi vangt. Zeeduivel is een populaire vissoort in veel landen, waaronder Nederland, België en Frankrijk. Het vlees van zeeduivel is stevig en heeft een delicate smaak. Zeeduivel kan op verschillende manieren worden bereid, waaronder bakken, grillen, pocheren en stoven.

Pompoensoep Met Zeeduivel

-1 kg pompoen (geschildontzaad en in grove dobbelstenen) -1/2 venkelknol -1/2 liter groentebouillon -500 g zeeduivel -1/2 liter melk -flinke klont boter -zout en vers gemalen zwarte peper -pocheer de vis in de melk gedurende 10 min, tot hij net gaar ... bekijk recept »

Pompoensoep Met Zeeduivel

-1 kg pompoen (geschildontzaad en in grove dobbelstenen) -1/2 venkelknol -1/2 liter groentebouillon -500 g zeeduivel -1/2 liter melk -flinke klont boter -zout en vers gemalen zwarte peper -pocheer de vis in de melk gedurende 10 min, tot hij net gaar ... bekijk recept »

Pompoensoep Met Zeeduivel

-1 kg pompoen (geschildontzaad en in grove dobbelstenen) -1/2 venkelknol -1/2 liter groentebouillon -500 g zeeduivel -1/2 liter melk -flinke klont boter -zout en vers gemalen zwarte peper -pocheer de vis in de melk gedurende 10 min, tot hij net gaar ... bekijk recept »

Pompoensoep Met Zeeduivel

-1 kg pompoen (geschildontzaad en in grove dobbelstenen) -1/2 venkelknol -1/2 liter groentebouillon -500 g zeeduivel -1/2 liter melk -flinke klont boter -zout en vers gemalen zwarte peper -pocheer de vis in de melk gedurende 10 min, tot hij net gaar ... bekijk recept »

Pompoensoep Met Zeeduivel

-1 kg pompoen (geschildontzaad en in grove dobbelstenen) -1/2 venkelknol -1/2 liter groentebouillon -500 g zeeduivel -1/2 liter melk -flinke klont boter -zout en vers gemalen zwarte peper -pocheer de vis in de melk gedurende 10 min, tot hij net gaar ... bekijk recept »

Pompoensoep Met Zeeduivel

-1 kg pompoen (geschildontzaad en in grove dobbelstenen) -1/2 venkelknol -1/2 liter groentebouillon -500 g zeeduivel -1/2 liter melk -flinke klont boter -zout en vers gemalen zwarte peper -pocheer de vis in de melk gedurende 10 min, tot hij net gaar ... bekijk recept »

Roergebakken zeeduivel met prei en paprika

250 gram zeeduivelfilet250 gram gesneden prei1 eetlepel Hoisin saus (te verkrijgen bij een Toko)1 eetlepel sojasaus1 eetlepel droge sherry100 gram gepelde (Noorse) garnalenversgemalen peper3 lente-uitjes1 knoflookteentje2 eetlepels zonnebloemolie1/2 ... bekijk recept »

Slaatje met avocado's, zeeduivel en curry

Voor 4 personen: 400 gram zeeduivel. 8 gekookte tijgergarnalen, 2 grote avocados, 60 gram sla 100 gram gekookte geparfumeerde rijst. 4 limoenen, 2 sjalotten. 3 soeplepels light mayonaise, een koffielepel Indische currypasta, 2 soeplepels light room, ... bekijk recept »

Gebakken zeeduivel met hazelnoten

Voor 4 personen: 2 kleine sinaasappelen. 1 kleine venkelknol, in dunne plakken gesneden. 2 el olijfolie, plus wat extra om in te vetten. 4 zeeduivelfilets van ongeveer 150 gr. elk. 2 el verse bieslook gesnipperd. 50 gr hele gewelde gehakte hazelnoten... bekijk recept »

Gebakken zeeduivel omwikkeld met katenspek gereser

Gebakken zeeduivel omwikkeld met katenspek gereserveerd met een saus van witte wijn Voor 4 personen: 1/2 ui 200 ml witte wijn 100 ml crème fraîche 100 ml koksroom 800 gram zeeduivel 16 plakjes katenspek 200 gram pasta (spaghetti) 20 gram roomboterVer... bekijk recept »

Pagina 12 van 29