283 recepten met zeeduivel
-1 kg pompoen (geschildontzaad en in grove dobbelstenen) -1/2 venkelknol -1/2 liter groentebouillon -500 g zeeduivel -1/2 liter melk -flinke klont boter -zout en vers gemalen zwarte peper -pocheer de vis in de melk gedurende 10 min, tot hij net gaar ... bekijk recept »
-1 kg pompoen (geschildontzaad en in grove dobbelstenen) -1/2 venkelknol -1/2 liter groentebouillon -500 g zeeduivel -1/2 liter melk -flinke klont boter -zout en vers gemalen zwarte peper -pocheer de vis in de melk gedurende 10 min, tot hij net gaar ... bekijk recept »
-1 kg pompoen (geschildontzaad en in grove dobbelstenen) -1/2 venkelknol -1/2 liter groentebouillon -500 g zeeduivel -1/2 liter melk -flinke klont boter -zout en vers gemalen zwarte peper -pocheer de vis in de melk gedurende 10 min, tot hij net gaar ... bekijk recept »
-1 kg pompoen (geschildontzaad en in grove dobbelstenen) -1/2 venkelknol -1/2 liter groentebouillon -500 g zeeduivel -1/2 liter melk -flinke klont boter -zout en vers gemalen zwarte peper -pocheer de vis in de melk gedurende 10 min, tot hij net gaar ... bekijk recept »
-1 kg pompoen (geschildontzaad en in grove dobbelstenen) -1/2 venkelknol -1/2 liter groentebouillon -500 g zeeduivel -1/2 liter melk -flinke klont boter -zout en vers gemalen zwarte peper -pocheer de vis in de melk gedurende 10 min, tot hij net gaar ... bekijk recept »
-1 kg pompoen (geschildontzaad en in grove dobbelstenen) -1/2 venkelknol -1/2 liter groentebouillon -500 g zeeduivel -1/2 liter melk -flinke klont boter -zout en vers gemalen zwarte peper -pocheer de vis in de melk gedurende 10 min, tot hij net gaar ... bekijk recept »
250 gram zeeduivelfilet250 gram gesneden prei1 eetlepel Hoisin saus (te verkrijgen bij een Toko)1 eetlepel sojasaus1 eetlepel droge sherry100 gram gepelde (Noorse) garnalenversgemalen peper3 lente-uitjes1 knoflookteentje2 eetlepels zonnebloemolie1/2 ... bekijk recept »
Voor 4 personen: 400 gram zeeduivel. 8 gekookte tijgergarnalen, 2 grote avocados, 60 gram sla 100 gram gekookte geparfumeerde rijst. 4 limoenen, 2 sjalotten. 3 soeplepels light mayonaise, een koffielepel Indische currypasta, 2 soeplepels light room, ... bekijk recept »
Voor 4 personen: 2 kleine sinaasappelen. 1 kleine venkelknol, in dunne plakken gesneden. 2 el olijfolie, plus wat extra om in te vetten. 4 zeeduivelfilets van ongeveer 150 gr. elk. 2 el verse bieslook gesnipperd. 50 gr hele gewelde gehakte hazelnoten... bekijk recept »
Gebakken zeeduivel omwikkeld met katenspek gereserveerd met een saus van witte wijn Voor 4 personen: 1/2 ui 200 ml witte wijn 100 ml crème fraîche 100 ml koksroom 800 gram zeeduivel 16 plakjes katenspek 200 gram pasta (spaghetti) 20 gram roomboterVer... bekijk recept »