283 recepten met zeeduivel
Voor 4 personen:700 gram zeeduivel500 gram rivierkreeften2 eetlepels tomatenpuree60 gram worteltjes1 prei1 ui2 eetlepels verse dragon2 eetlepels peterselie0,1 deciliter Armagnac3 bakjes creme fraiche50 gram roomboter- Zet de rivierkreeften aan in de ... bekijk recept »
Voor 2 personen: 1 kleine ui (gesnipperd) 2 stengels bleekselderij 1 gele paprika 2 gedroogde tomaten op olie 1 blik tomatenblokjes 1 tl gedroogde majoraan 250 gr zeeduivelfilet 1 el kappertjes peper en zoutSnijd de bleekselderij in stukken van 3 cm.... bekijk recept »
4 stukken zeeduivel van ieder 170 gr 8 scampi's 130 gr garnalen 500 gr fetuccini 2 tomaten 3 sjalot fijngesnipperd 1 blaadje laurier 2 takjes tijm 1 teentje look 2 dl witte wijn 2 dl room 1 tuiltje basilicum 1 bundeltje peterselie 1 bundeltje kervel ... bekijk recept »
Voor 6 personen: 4 gelatineblaadjes (2 g per stuk) 12 holle oesters het sap van 1 limoen 1 mespunt cayennepeper 6 moten zeeduivel (+/- 1,5 kg in totaal) 3 EL olijfolie + 1 KL 8 cl wodka 30 cl droge witte wijn 30 cl visfumet 18 kerstomaten 2 bokalen t... bekijk recept »
Voor 4 personen: 4 zeeduivelfilets van 200 gr 250 gr pasta (tagliatelle, spaghetti,€¦) boter 4 champignonkoppen (grote) graan mosterd citroensap peper en zout Voor de persillade: 2 eetlepels gehakte peterselie 2 teentjes geplette look 2 dl olijfolie ... bekijk recept »
500 g zeeduivel filet zeezout versgemalen peper 1 eetlepel koekkruiden 1 dl droge sherry of andere droge witte wijn 1 biologische sinaasappel of limoen 4 eetlepels olie 20 grote prikkers Moorse dipsaus: 250 g tomaatblokjes 1 theelepel gemalen komijn ... bekijk recept »
2 stukken zeeduivelfilet (à 125 gram) 3 eetlepels sesamolie 4 stengels paksoi 1 sinaasappel (sap en geraspte schil) 1 theelepel sambal oelek 2 eetlepels Japanse sojasaus 1 eetlepel geroosterde sesamzaadjes stoompan of pan met stoommandje/ vergiet zou... bekijk recept »
4 zeeduivelfilets van 150 g zwarte peper, versgemalen sap en rasp van ½ sinaasappel 4 eetlepels pastis of droge vermout 2 stevige preien 2 eetlepels olijfolie 1 teentje knoflook, gehakt 2 theelepels gemalen komijn (djinten) ½ eetlepel balsamicoazijnW... bekijk recept »
400 gram zeeduivel (dik stuk met graat, zonder vel) ½ dl droge witte wijn 2 plakjes citroen 1 sjalotje 75 gram boter 1 teentje knoflook 3 eetlepels fijngehakte groene kruiden (bijvoorbeeld peterselie, kervel, bieslook, selderij en dille) zout en pepe... bekijk recept »
600 gram zeeduivelfilet 4 zongedroogde tomaten op olie 2 eieren 25 gram geraspte parmezaanse kaas peper 3 eetlepels bloem 25 gram boter 2 dl witte wijn 2 dl koksroom 1 eetlepel kappertjesSnijd de tomaten in stukjes. Klop de eieren los met de parmezaa... bekijk recept »