283 recepten met zeeduivel
Zeeduivelstaartfilets met gerookte zalm op een bedje van puree Voor 4 personen: 1 potje zongedroogde tomaten in olie 1 potje verse basilicum 4 grote sneden gerookte noorse zalm 4 zeeduivelstaartfilets van elk een 200 g olijfolie zeezout en zwarte pep... bekijk recept »
1,5 kg zeeduivel(filets) 1 kg grote garnalen of rivierkreeftjes 10 eieren 1 glas manzanilla 2 grote uienfijngesneden 2 el bloem 2 grote tenen knoflookfijngehakt 2 el platte peterseliefijngehakt 1 laurierblaadje 3 glazen water 3 el olijfolie Doe de ga... bekijk recept »
8 blaadjes lavas of maggikruid (zie in je groenteafdeling) Iglo Stoomzakje Groentemix Bloemkool-Wortelen (300 g) 3 dl groentebouillon 1 koffielepel currypasta 2 x 300 g zeeduivel 1/2 safraandraadjes (capsule) 400 g noedels 1. Bereid het stoomzakje m... bekijk recept »
2 kg verschillende soorten vis (wijtingpoonschelviszeeduivel) Wortel peterselieprei 2 glazen droge witte wijndunne schil van een goed afgeborstelde sinaasappel1 venkelknol2 uiten2 tomatensafraan2 teentjes knoflook1dl olijfolieP&Z+- 20 gare mosselen4... bekijk recept »
4 zeeduivelfilets (lotte) a 150 g, 8 plakken Parmaham, 4 dl visbouillon, 2 el roomboter, 2 el fijngehakte bieslook, 2 dl Leffe Blond (flesje van 30 cl), sausbinder,4 el room, peper en zout naar smaak.- Kruid de stukken zeeduivel met peper en zout. -... bekijk recept »
Voor 4 personen: 4 zeeduivelfilets (lotte) a 150 g, 8 plakken Parmaham, 4 dl visbouillon, 2 el roomboter, 2 el fijngehakte bieslook, 2 dl Leffe Blond (flesje van 30 cl), allesbinder, 4 el crème fraîche, peper en zout naar smaak. Kruid de stukken z... bekijk recept »
3 ltr water 3 kg platvis graten 1 winterwortel 2 uien peterseliestelen selderijstelen ruim venkel tijm laurier kruidnagel knoflookteentje e.v.t. prei cayennepeper pernod aioli( meng 0,25 dl mayonaise met 10 tenen knoflook en sap van 1 citroen) liaso... bekijk recept »
2 kopjes rijst 1/2 kg zeeduivel in stukken 1:2 kg inktvis in ringen 1 kg mosselen 250 gr grote garnalen 4 gamba's 4 langoustine's 1 ui fijngesneden 2 teentjes knoflook fijngehakt 2 rijpe tomatenontveld en in stukjes plijfolie versgemalen peper en zou... bekijk recept »
4 zalmfilets (a 180 gram per stuk) 4 stukken zeeduivel (lottea 150 gram per stuk) 300 gram diepvries-spinazie 8 eetlepels citroensap 20 gram gesmolten boter versgemalen peper zout aluminiumfolie Bestrijk 4 stukken aluminiumfolie (van 20 x 20 cm) met ... bekijk recept »
- vis: congeraalrode poonzeeduivel - intkvisringen - diepzeegarnalen - venusschelpen - bloem - olijfolie - grof versneden uiringen - aardappelschijven - tomaat - peper & zout - teentje knoflook - groen en rode pepers - verse koreander - Warm de olijf... bekijk recept »