283 recepten met zeeduivel
400 g zeeduivel200 g scampi's (gepeld)4 langoustines4 gepelde tomaten (ontpit en in blokjes)2 tenen knoflook1 l visbouillon300 g vermicelli1 dopje saffraan1 kl paprikapoeder175 ml olijfoliezout1. Verhit de olie in een paellapan en bak de langoustines... bekijk recept »
1kg vaste vis (vijf verschillende soorten zoals zalmtarbotzeeduivelzeewolfzeepalingtong) 12 wulkengekookt 12 langoustineskort gekookt 20 kreukelsgekookt 1/2kg ongepelde garnalen tijm laurier 1 bol knoflook 4dl olijfolie peper en zout een sc... bekijk recept »
150 g zeeduivel150 g kabeljauw150 g roodbaars500 gr rode poon100 g wijting12 scampi2 uien3 teentjes look3 tomaten1 takje tijm1 laurier1 venkel2 el peterselie3 L visfumet1 stukje sinaasappelschil1 doosje saffraan10 cl olijfoliepeperzout3 teentjes look... bekijk recept »
Voor 4 personen: 10 theelepels visfond (Maggi) 4 mooie langoustines 4 mooie klaargemaakte Sint-Jakobsschelpen 4 kleine moten zeeduivel 2 wortels 1 prei 4 glazen water(40 cl) 1/2 glas witte wijn (5 cl) 2 eetlepels slagroom Saffraan of kerrie Verse kor... bekijk recept »
Voor 4 personen: 400 g schoon gevliesde zeeduivelfilet 4 artisjokbodems 120 g sjalottencompote 3 rode paprikas 1 dl visfumet 2 dl olijfolie extra vergine 10 g gedroogde tomaat 2 dl gevogeltefond 1 dl normale olijfoliemaak de artisjokken schoon ... bekijk recept »
250 gr. zeeduivel, gefileerd, 250 gr. grote garnalen, gepeld, sat?stokjes, 1 ui, 1 tn. geperste knoflook, 1 tl. geraspte gemberwortel, 1 tl. gemalen koriander, 3 el. ketjap manis, sap van een ? citroen. 2 ml. vloeibare zoetstof, peper, 4 plakken anan... bekijk recept »
Voor 4 personen: 800 gram zeeduivelfilet 160 gram Hollandse garnalen gepeld 2 eetl. olijfolie 2 stuks aubergine 20 gram bloem 5 eetl. witte wijn 1 sap van een citroen scheutje worcestersaus 150 ml visbouillon 4 sjalotjes 1 teen knoflook 50 gram zwart... bekijk recept »
2 pond Tonijn (Thunus Thynus) of (Thunus Albacares)kop van een Zeeduivel(voor bouillon)8 reuze Gamba's3 grote Rode Uien1 grote Cassave1 groene Bakbanaan1 TomaatSaffraanKnoflookPaprikapoederKomijnpoederverse KorianderPijnboompittenOlijfolieAjinomotto ... bekijk recept »
BOUILLON: 4 l visbouillon (blokjes)2 cm gemberwortel1 stengel citroengras. ZALM: 200 g zalmfilet1 cm gemberwortel1 tentje knoflook5 el. sojasaus1 tl. sesamolie. ZEEDUIVEL: 200 zeeduivelfilet1/2 bosje koriander1 limoen2 el zoetzure chilisaus. VISROLLE... bekijk recept »
4 zeetongfilets250 g zeeduivel250 g zalmfilet250 g mosselen100 g garnalen1 wortel2 takjes selder250 g champignons (in partjes)100 g geraspt kaasscheutje melkscheutje room100 ml witte wijncitroensap (van 1 citroen)1. Verwarm de oven voor op 180°C.... bekijk recept »