283 recepten met zeeduivel
Olijfolievier kleine zeeduivelstaartengrote in ringen gesneden uitheelepel kaneelpoedermiddelgrote rode chilipeper (zaad verwijderd & fijngesneden)175 ml visbouillon1/2 theelepel saffraan (in wat kokend water geweekt) 4 eetl sherryazijn4 eetl vloeiba... bekijk recept »
1 middelgrote zeeduivelstaart 2 glazen appelcider 1 theelepel(s) sojasaus 1 theelepel(s) vers gehakte dille 2 takjes dille voor garnering 75 ml crème fraîche 1 vers gemalen peper 1 zout Doe de vis in een vuurvaste schotel. Giet er de cider en de soja... bekijk recept »
1 middelgrote zeeduivelstaart 2 glazen appelcider 1 theelepel(s) sojasaus 1 theelepel(s) vers gehakte dille 2 takjes dille voor garnering 75 ml crème fraîche 1 vers gemalen peper 1 zout Doe de vis in een vuurvaste schotel. Giet er de cider en de soja... bekijk recept »
700 gm zeeduivelfilet 1 ei 50 ml slagroom 400 gm lamsoor 1 crépine 1 olijfolie 400 gm zeekraal 1 boter 8 kreeftenscharen 2 pepers, rode 1 stukje gemberwortel 600 ml visbouillon 200 ml room 5 klontjes boter, koude 1 peper 1 zout Voorbereidingstijd: 10... bekijk recept »
Voor de visfumet 3 a 4 uien Boter Visgraten (bij voorkeur van tarbot, tong of zeeduivel) 3 dl witte wijn 7 dl water Tijm Laurier Peterseliestengels Groen van een halve groene selder 6 geplette peperbollen 1/2 citroen Voor de zeeduivel 12 struikjes wi... bekijk recept »
300 gr zeeduivelfilet, in 4 moten 1 eetlepel grof gemalen zwarte peperkorrels 4 dunne plakken bakbacon 1 eetlepel boter 2 sjalotten, heel fijngehakt 50 gr wortel en bleekselderij, in heel kleine blokjes 200 gr visgraten (bijv. tong Peterseliestelen, ... bekijk recept »
300 gr zeeduivelfilet, in 12 plakjes 25 gr pijnboompitten 1 1/2 eetlepel olijfolie 1 1/2 eetlepel zonnebloemolie 1 eetlepel sherry-azijn Mespunt Dijon-mosterd Zout Versgemalen witte peper 1/2 kropje rode sla 1/4 kropje frise 1/4 kropje eikebladsla 50... bekijk recept »
800 GR ZEEDUIVEL 2 wortelen 2 wit van prei 3 takjes groene selder 2 geschilde en ontpitte tomaten OLIJFOLIE Peper en zout 1 eierdooier voor de saus 2 teentjes knoflook voor de saus 1 DL olijfolie extra vergine voor de saus peper en zout voor de saus1... bekijk recept »
800 gr zeeduivelfilet 1/2 l kalfsjus en 1 wortel en 1 courgette 8 sneetjes breydelspek 600 gr aardappelen(liefst charlotte) 2 st eidooiers en 35 gr bloem voor het parmezaankoekje 35 gr(!) melk en 50 gr gerapte parmezaan1. Voor het parmesankoekje: kl... bekijk recept »
4 lamskoteletjes 2 kippenfilets 8 inktvisringen 8 grote garnalen 200 g mosselen 2 stukken zeeduivel scheutje olijfolie 30 g Solo1. Vlees & vis2. Snij de kipfilets in enkele mooie stukken.3. Doe olijfolie en een klont Solo in een grote paëllapan ... bekijk recept »