283 recepten met zeeduivel
800 g zeeduivel 2 wortelen 2 wit van prei 3 takjes groene selder 2 geschilde en ontpitte tomaten Solo Vloeibaar 1 eierdooier 2 teentjes knoflook 1 dl goede olijfolie peper zout1. 1 Snij wortel, prei en selder in kleine stukjes. Doe ze in ee... bekijk recept »
750 gr gekuiste en ontvliesde zeeduivel 8 sneden Serranoham 2 preien 2 dl room solo, bakken en braden 500 gr aardappelen peper&zout (pezo)1. Snijd de gekuiste zeeduivel in 4 filets. Rol de filets in fijne sneden Seranoham. Wikkel de vis in folie e... bekijk recept »
800gr. zeeduivelfilets 4 koffielepels roze pepers op sap 4dl. verse room 2 kiwi's 1 kleine,rijpe ananas zout en peper 50gr. boter 10gr. bloem 1. Schil de ananas en snij deze in blokje. Schil de kiwi en snij in plakjes van ½ cm.2. Snij de zeeduive... bekijk recept »
600 g zeeduivel in 4 stukken gesneden 20 g Solo Light 20 g Solo Vloeibaar Light 4 stronken witloof 5 g suiker peper en zout 1 theelepel geraspte sinaasappelschil 1 theelepel geraspte limoenschil 1 flesje Hoegaarden 1 takje verse tijm 1. Snij het ... bekijk recept »
600 g zeeduivel boter olijfolie 3 dl room 4 dl visfumet 2 dl riesling 200 g sjalotten sap van 1 sinaasappel 1 el mosterd peper zout1. Snij de zeeduivel in 4 porties. Kruid ze aan beide kanten met peper en zout. Bak ze bruin in wat olijfolie. Zet... bekijk recept »
800 gram zeeduivel 500 gram ui visfond of water 100 gram rozijnen 1 gram saffraan 50 ml honing 20 gram amandelsnippers olie zout1. pel en snijd de ui in stukjes en smoor deze in de tajine of pan met een beetje olie. als d ui glazig is,de saffraa... bekijk recept »
600 g zeeduivel 1 Iglo Stoomzakje Groentemix Bloemkool-Wortelen 500 ml water 1 bouillonblokje Knorr Finesse Groenten 1 koffielepel currypasta 8 blaadjes lavas of maggikruid 400 g noedels 1. Bereid het stoomzakje met de groentemix volgens de instruc... bekijk recept »
4 tomaten 1/2 bosje basilicum 2 teentjes knoflook 800 gr zeeduivel 1 chilipepertje, mag ook gedroogd uit het molentje 1 kl tomatenpuree 1 tl oregano olijfolie peper&zout (pezo)1. Pel en ontpit de tomaten en snij ze in blokjes.2. Snipper de basilicum ... bekijk recept »
500 g zeeduivel (staartvis) 1 kleine witte kool 6 mooie tomaten 1 mespunt komijn 20 cl witte wijn 3 cl witte wijnazijn peper van de molen zeezout 2 el fijne mosterd 20 g Solo 1 dl light room 1/2 busseltje kervel 1. Verwijder het vel van de zee... bekijk recept »
1.2 kg schoongemaakte zeeduivel of lotte 80 g halfzoute boter 2 uien 5 cl fine calvados 2 cl perenlikeur 1 snuifje jamaïcaanse piment 4 boskoop appels 5 cl oude calvados 1 snuifje kaneel 8 vellen brikdeeg1. Snijd de zeeduivelfilets in porties van 50g... bekijk recept »