209 recepten met zeewolf
1 sinaasappel 3 maal 200 g zeewolffilet (in 4 gelijke stukken) versgemalen zwarte peper 1 el custardpoeder (of 1 el maizena met 1 tl vanillesuiker) 250 ml slagroom 50 g boter 1 sjalot (gesnipperd) 1 tl gemalen kardemom ... bekijk recept »
1 zakje verse koriander (15 g) 1 theelepel sambal oelek 1 theelepel gembersiroop 6 eetlepels yoghurtmayonaise 2 sneetjes oud witbrood 1 zakje garneeramandelen (45 g) 2 teentjes knoflook 2 eetlepels roerbakolie zout 4 zeewo... bekijk recept »
600 g witte visfilet (bijv. koolvis, kabeljauw of zeewolf) 2 sjalotten (gesnipperd) 3 eetlepels bloem 2 eetlepels olie 5 eetlepels mayonaise 5 eetlepels milde yoghurt 3 teentjes knoflook (uitgeperst) 1 zakje verse dille&n... bekijk recept »
1 kleine knolselderij (geschild) 25 g boter 1 citroen (geperst) 1 eetlepel appelstroop 1/2 eetlepel tijmblaadjes (bakje a 15 g) 2 x 2 stukken zeewolffilet (a 125 g) 8 plakjes parmaham 2 eetlepels olijfolie 1 vanill... bekijk recept »
1 rode ui 2 teentjes knoflook 3 ansjovisfilets 200 g zeewolf 2 el bloem 150 ml witte wijn 70 g tomatenpuree 800 g tomatenblokjes 1 kg mosselen 1 bosje basilicum 1 bosje peterselie Italiaanse vi... bekijk recept »
2 schaaltjes aardappelpuree (a 550 g) 1 stuk roombrie (200 g) 2 schaaltjes zeewolffilet (a ca. 250 g) 4 eetlepels bloem 25 g boter 2 zakken stoomgroenten (bijv. broccoli, peultjes en asperges (panklaar, a 250 g))1. Oven ... bekijk recept »
100 gr Hollandse garnalen 2 theelepels geraspte mierikswortel (potje) 2 eetlepels verse basilicum ((bakje a 15 gr) heel fijn gesneden) 2 zeewolffilets (ca. 125 gr per stuk) 1/2 sinaasappel (uitgeperst) 50 gr bloem 200 ... bekijk recept »
1 sjalot (fijngesnipperd) 2 eetlepels witte wijnazijn 100 ml droge witte wijn 150 ml visfond (pot a 380 ml) 125 ml crème fraîche 2 x 250 g zeewolf (of kabeljauwhaas) 150 g boter 2 eetlepels bieslook (fijngeknipt) 1... bekijk recept »
300 gr Rigatoni 2 citroenen, uitgeperst 200 g Pecorino Romano (kaas) 4 el olijfolie 1 bakje peterselie, gesnedenKook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Rasp de kaas en voeg deze samen met het citroensap in een kom en roer de ... bekijk recept »
1 ui 3 eetlepels olijfolie ½ pak risottorijst (pak a 500 g) fruitpeper (molentje (70 g)) 1 pot visfond (380 ml) 2 zakken Italiaanse (wokgroente (a 400 g)) 50 g boter 300 g zeewolffilet1. Ui pellen en snipperen. ... bekijk recept »