209 recepten met zeewolf
1 kilo zeewolfsap van 1 citroenzout50 gram boter250 gram champignons200 gram garnalenpeterselie1/4 liter witte wijnpeper1 eidooier2 eetlepels roomdille Bak de vis aan beide kanten even aan; de helft van de plakjes champignons, de helft van de garnale... bekijk recept »
4 barbecue-spiezen 600 g zeewolffilet in 24 stukjes 10 plakjes chorizogehalveerd 20 blaadjes verse salie zout (olijf-)olie Rijg de stukjes vis, de halve plakjes chorizo en de blaadjes salie aan de spiezen 2. Bestrooi de spiezen met een beetje zo... bekijk recept »
4 zeewolffilets van 150g1 limoen2 bosuitjes1 rode peper1 rijpe mango3 el fijngehakte korianderzoutversgemalen peper,olijfolie Voorbereiding Boen de limoen schoon en rasp de schil er dun af. Pers de limoen uit. Wrijf de zeewolffilets in met 1 el limoe... bekijk recept »
4 stukken zeewolffilet van ca. 150 g 200 g zeekraal 1/2 citroen (uitgeperst) 1 eetlepel zwarte peperkorrels 3 eetlepels bloem 2 eetlepels Chinese vijfkruidenpoeder zout 4 eetlepels olie voor de salsa: 4 tomaten (ontveld en zonder zaadjes) 5 bolletje... bekijk recept »
1 teentje knoflook,6 muntblaadjesmespunt komijnpoeder1/2 thhel.roosmarijn1/2 theel.paprikapoeder2 eetl.olie2 theel. ciroensapzout,peper4 moten zeewolf Erwarm de grill op de hoogste stand. Grilleer de vis in ca. 10 min. gaar. bekijk recept »
150 g zeewolffilet, 2 dl droge witte wijn, 1 dl water, 1/4 kleine ui, versgemalen peper (groen), 1 dessertlepel &primegrasboterkruiden&prime (o.a. klaverdilleoostindische kerslavas,gedroogd), 1/2 klein bakje creme fraiche. Laat de stukken vis 10 min.... bekijk recept »
600 g zeewolffilet 10 dunne plakjes chorizo 20 blaadjes verse salie zout olijfolie Rijg de stukjes vis, de halve plakjes worst en de blaadjes salie aan 4 lange spiezen. (Gedroogde salie wordt over de spiezen gestrooid.) Strooi wat zout over de sp... bekijk recept »
4 barbecue-spiezen 600 g zeewolffilet in 24 stukjes 10 plakjes chorizogehalveerd 20 blaadjes verse salie zout (olijf-)olie 1. Rijg de stukjes vis, de halve plakjes chorizo en de blaadjes salie aan de spiezen 2. Bestrooi de spiezen met een beetje zout... bekijk recept »
1,2 kg zeewolf, 4 kleine tomaten, 1 sjalot, 1 knoflookteentje, broodkruim, peterselie, 2 dl olijfolie, 1 citroen, 300 gr Mozarella, peper en zout Spoel de vis, droog deze en kruid binnen en buiten met peper en zout. Ontpit de tomaten vullen ze op met... bekijk recept »
4 zeewolffilets van 150 g alternatief: zeebaarstilapianijlbaars 1 limoen 2 bosuitjes 1 rode peper 1 rijpe mango 3 eetlepels fijngehakte koriander (vers of diepvries van Daregal) zoutversgemalen peper Snijd de bosuitjes in dunne ringetjes. Verwijder d... bekijk recept »