209 recepten met zeewolf
1/2 zakje verse peterselie (à 30 g) 1/2 zakje verse basilicum (à 15 g) 1 teentje knoflook 1 theelepel grof zeezout 125 g zachte boter 500 g vastkokende aardappels 4 eetlepels zonnebloemolie 2 x 2 zeewolffilets (à ca. 150 ... bekijk recept »
40 g volkorenspaghetti 100 g zeewolffilet 1 bak Japanse wokgroenten (425 g) 3 eetlepels Japanse sojasaus 2 eetlepels zonnebloemolie1. Kook de spaghetti volgens aanwijzing op de verpakking gaar en laat hem in een vergiet goed uitlekken. S... bekijk recept »
4 zeewolffilets4 blaadjes salie8 plakjes pancetta1 el citroensapuit de molen peper1. Kruid elke visfilet met peper en leg er een blaadje salie op. Omwikkel met 2 plakjes pancetta en steek eventueel vast met een prikker. 2. Bestrijk de vispakketjes me... bekijk recept »
voor 4 personen: 600 gram zeewolf, 125 gram slagroom, boter, peterselie, 4 theelepels mosterd, 15 gram Anisette,( een soort ouzo) bloem, zout, peper, partjes citroen.Was de moten zeewolf in koud water en droog met keukenpapier. Zout en peper de moten... bekijk recept »
4 zeewolffilets van elk 120 g 1 rode paprika 4 jonge courgettes peper uit de molen en zout Voor de saffraanrisotto: 100 g rijst met ronde korrel (arborio)- 1 g saffraan- 20 g gehakte ui- 10 cl witte wijn- 20 cl gevogeltefond- 1 takje tijm- 1 laurierb... bekijk recept »
4 zeewolffilets van 200 g 1 kleine courgette 3 kerstomaten 100 g boontjes 100 g bonenkruid olijfolie azijn (aceto-balsamico) Provencaalse kruiden radijsjes (Japanse radijs of daikonkers) peper en zout als garnituur: 1 vel brique deeg 1 eigeel maan- e... bekijk recept »
10 stukken zeewolffilet van 300 g 1 krop rucollasalade 1 krop fijne frise salade 1 krop lolllo rossa 100 g notenmengeling (amandelwalnootpistache ... makkelijk te verkrijgen in de handel) 2 eidooiers 1/2 liter notenolie 1 dl sojaolie 1 dl olijfolie 2... bekijk recept »
4 zeewolffilets van 200 g1 kg tagliatelle (groen of wit)25 g gemalen gruyerekaas1 preiwit1 takje witte selder1 wortel3 sjalotjes1 teentje knoflook1 takje peterselie6 blaadjes basilicum10 pijpjes bieslook1 dl room200 g boter1 dl olijfoliepeper en zout... bekijk recept »
400 gr zeewolffilet-2 mooie sneden gerookte zalm-200 gr diepvries bladspinazie-een flinke scheut witte wijn,peper en zout en een klontje goei boter Voor de saus:3 dl visfumet-1dl room-mosterd en dille naar smaak-een half blokje kippen bouillon zonder... bekijk recept »
4 zeewolffilets van 200 g 4 porties gemengde jonge groenten (wortelspreipeultjesenz.) 1 grote tomaat peper en zout voor de botersaus: 100 g verse hoeveboter 2 fijngehakte sjalotjes 1 klein glas witte wijn blaadjes verse basilicum koriander citroenmel... bekijk recept »