1000 recepten met biefstuk
4 ossenhaasbiefstukken 100 g margarine1. Laat de biefstuk op kamertemperatuur komen. Bestrooi het vlees met kruiden. Verhit de pan en laat de margarine smelten. Zet de vlam goed hoog, zodat de boter flink gaat bruisen. Laat de boter niet aanbranden... bekijk recept »
140 g mihoen 2 limoenen 150 g peen julienne 4 el sesamolie 480 g biefstukken 4 takjes verse tijm 400 g paddenstoelen voor vlees 2 tenen knoflook 6 el glutenvrije sojasaus 32 rijstvellen 15 g verse munt1. Bereid de mihoen volgens d... bekijk recept »
2 el sesamzaad (bakje 100 g) 2 schalen premium biefstuk ((a 2 stuks), op kamertemperatuur) 50 g boter 1 rode peper 2 cm verse gember ((zakje (150 g), geschild) 2 tl sesamolie (flesje 250 ml) 4 el sojasaus 1 zakje bos... bekijk recept »
4 eetlepels (olijf)olie 4 biefstukken (a 125 g) 1 tenen knoflook (gesnipperd) 4 takjes basilicum (fijngeknipt) 2 zakken rucola (sla, a 75 g) 2 eetlepels rode wijn 1 eetlepel balsamicoazijn 1 eetlepel grof zeezout1. V... bekijk recept »
750 g aardappels 700 g sperziebonen 100 g ontbijtspek 4 eetlepels zonnebloemolie 2 schaaltjes biefstuk met pepersaus (a ca. 450 g)1. Aardappels schillen, en in water met beetje zout in 20 min. gaarkoken. Sperziebonen schoonmaken (niet ha... bekijk recept »
1 rode paprika 2 bakjes tasty tom trostomaten 1 pakje ambachtelijk gerookt ontbijtspek (fijngesneden) 1 ui (gesnipperd) 2 tenen knoflook (fijngesneden) 2 tl donkerbruine basterdsuiker 1 el worcestershire sauce (flesje ... bekijk recept »
2 biefstukken 2 tenen knoflook 1 el tijm ½ el paprikapoeder 2 el olijfolie 295 g gegrilde rode paprika's (pot) 340 g Amsterdamse uien (potje) 4 el andalousesaus1. Snijd de biefstuk in blokjes van 2 x 2 cm. Snijd de knoflo... bekijk recept »
½ bakje rozemarijn (a 15 g) 6 el olijfolie 3 tenen knoflook (fijngesneden) 4 kogelbiefstukken (a 150 g)1. Ris de naaldjes van de takjes rozemarijn, maar bewaar wat takjes voor garnering. Snijd de naaldjes zo fijn mogelijk. M... bekijk recept »
4 el olijfolie 800 g Toscaanse aardappelpartjes (duopak à 2 x 400 g) 300 g biefstukken 1 rode ui 250 g romaatjes 75 g rucola 50 g Grana Padano 3 el crema all' aceto balsamico di Modena (balsamicosiroop)1. Verhit 2 el olie in e... bekijk recept »
15 g boter 1 sjalot (zeer fijn gesnipperd) 100 ml cognac (slijter) 1 pot vleesfond (380 ml) 250 ml slagroom 2 el groene peperkorrels1. Smelt de boter in een steelpan en fruit de sjalot 2 min. op laag vuur. Voeg de cognac en fond t... bekijk recept »