1000 recepten met biefstuk
1 stokbrood of grote witte bollen 3 flinke biefstukken (of 4 kleine) 1 tomaat 1 ui paar slablaadjes geraspte kaas 4.grill de biefstukken naar behoefte boven directe medium hete kolen en laat ze in zilverpapier nog 5 minuten rusten. 5.besprenkel de do... bekijk recept »
-600 gr. Biefstukin vier plakken -klein blikje tomatenpuree -bol knoflook -bos peterselie Pel en hak de knoflook. Snijd de peterselie fijn. Zet de pan op het vuur en schep er de tomatenpuree in. Voeg water toe en roer de saus met een garde glad t... bekijk recept »
4X100 GR biefstuk 1 EL olijfolie 2 handvol waterkers enkele citroenpartjes om te serveren 2 bussels groene asperges onderste harde stuk verwijderd, in schuine stukken van 4CM gesneden 2 EL olijfolie 2 teentjes look, fijngehakt 1-2 rode pepertjes... bekijk recept »
300 gr rijst 400 gr biefstuk in reepjes 2 eetlepels maizena 1 ui 6 vleestomaten in blokjes gesneden 1 eetlepel gehakte koriander (vers) 1 theelepel sambal oelek 3 eetlepels ketjap manis olie peper en zout. Kook de rijst volgens gebruiks aanwijzing. K... bekijk recept »
Struisvogelbiefstuk 4 lappen Zout Peper Provençaalse kruiden Boter Ui Tomaten puree ½ klein blikje Sinaasappelsap 250 cc Sinaasappel 2 stuks Grand Marnier Room Roux Sinaasappelsaus. Ontvel een sinaasappel (door deze grof te schillen) e... bekijk recept »
400 g biefstuk 1 bos groene asperges 2 takjes tijm 1/2 citroen 2 el olijfolie 1 teentje knoflook 1 el sojasaus 1. Vermeng citroensap, gesnipperde knoflook, sojasaus, tijm, olie, peper en zout.Laat de biefstuk hierin 1 uurtje marineren. Snijd de ... bekijk recept »
4 witvisfilets pangasius 2 el olijfolie 1 snuf paprikapoeder en chilipoeder 1 paprika en een paar champignons 4 spiezen1. Marineer de witvis in een mix van olijfolie met paprikapoeder en chilipoeder.2. Laat een half uurtje intrekken zodat de smaken... bekijk recept »
1 gele + 1 groene paprika in stukjes van 3 x 3 cm 600 g biefstuk in stukjes van gelijke grootte Provencaalse kruiden peper olijfolie 1. Rijd afwisselend een stukje paprika en een stukje biefstuk aan barbecuepennen 2. Bestrooi de speizen met Prove... bekijk recept »
1 gele 1 groene paprika in stukjes van 3 x 3 cm -600 g biefstuk in stukjes van gelijke grootte -Provencaalse kruiden -peper -olijfolie 1. Rijd afwisselend een stukje paprika en een stukje biefstuk aan barbecuepennen 2. Bestrooi de speizen met Prove... bekijk recept »
1 gele paprika in stukjes van 3 x 3 cm. - 1 groene paprika in stukjes van 3 x 3 cm. - 600 gram biefstuk in stukjes van gelijke grootte - Provencaalse kruiden - peper - olijfolie Rijd afwisselend een stukje paprika en een stukje biefstuk aan barbecue... bekijk recept »