228 recepten met entrecote
800 g tussenrib (entrecote) 2 teentjes knoflook 4 cl olijfolie (extra vierge) 1 dl wijn (wit/droog) 2 theelepels ansjovispuree 2 dl demi-glace (ingekookte fond) 32 olijven (zwart) 40 g boter (roomboter) peper zoutDe knoflook pellen en pletten en er d... bekijk recept »
500 gram herfstandijvie 1/2 zakje alfalfa 3 el. olijfolie 2 el azijn zout peper enkele druppels Natrena vloeibaar 40 gr groene olijven 1 el provencaalse kruiden 4 el zonnebloempittenRooster de zonnebloempitten in een droge wok in enkele minuten licht... bekijk recept »
2 entrecoteselk 175 grampeper en zout6 eetlepels olijfolie4 teentjes knoflook in plakjes2 takjes verse tijm2 dl rode wijn (Bandol)1 1/2 theelepel Provencaalse gedroogde kruiden1 grof gesnipperde ui75 gram ijskoude boter1 tomaat in dikke plaken1 theel... bekijk recept »
400 g lende (entrecote) in dunne lapjes gesneden 150 g ganzenlever zeezout, peper boter 12 aardappelen Charlotte 5 cl olijfolie 50 g bloemsuiker 2 blaadjes laurier 1 glas witte wijn 1 dl kippenbouillon 12 sjalotten 4 takjes tijm 1 teentje knoflook- H... bekijk recept »
Voor 4 personen: 2 zakjes verse basilicum (à 15 g) 6 eetlepels olijfolie extra vierge 2 eetlepels rode wijnazijn 2 theelepels basilicum op olie zout (versgemalen) vier-seizoenen-peper 1 ui 1 rosbief (à ca. 600 g) 35 g boter of margarine 1/2 pot vlees... bekijk recept »
Voor 4 personen: 800 g biefstuk (bv. entrecote) het sap van 1/2 citroen 1 dl olijfolie cayennepeper zout Voor de saus: 150 g paprikamix (paprikareepjes, diepvries) 300 g tomatenblokjes (diepvries) 150 g maïs (blik) 140 g tomatenconcentraat (... bekijk recept »
450 gr. steak (lendenstuk of entrecote)4 Chinese koolbladeren1 bosje tuinkers1 handvol verse spinaziescheuten2 jonge preien2 uien100 gr. shii-take champignons100gr. tofu natuur4 extra verse eieren150 gr. sushirijst. Voor de saus : 25 cl. kippenbouill... bekijk recept »
- 1 eierdooier - 1 eetlepel maisolie of andere olie - 250 gr. patentbloem - 1-2 theelepels zout - 2 eiwitten - 2 druppels citroensap - 500 gr. kleine champignons - 600 gr. in grote stukken gesneden rundvlees van entrecotebieflappen of biefstuk - pepe... bekijk recept »
2 Venkelknollen, 1/2 bakje cherry tomaatjes, Pot zwarte ontpitte olijven, 2 tenen knoflook, glaasje pernod, tijm,peper en zout, olieboter Hulpmiddelen Ovenschaal Hulpmiddelen - Ovenschaal Voorbereiding Venkel in kwarten snijdenen deze weer door de h... bekijk recept »
450 gr. entrecote al la minute ( 6 plakken greenfields) 1 eetlepel rode currypasta (pot a 200 mlThai Kitchen) 1 limoen 1 eetlepel vissaus (pot a 20 ml.Thai Kitchen) 1 eetlepel bruine basterdsuiker halvf zakje koriander (15 gr) zelfgemaakte pindasaus ... bekijk recept »