Recepten met entrecote

228 recepten met entrecote

Entrecote

Entrecote Rund: Entrecôte is gesneden van de dunne lende en heeft een klein vetrandje.

Bibimbab

Rijst vlees (entrecote) spinazie oesterzwammen worteltjes look courgette sesamzaadjes In de wok groenten fruiten (kruiden met look , zout en peper , afsmaken met sojasaus) alle groenten gaan apart in de wok en worden gereserveerd. ? In de wok vlees ... bekijk recept »

Rundstartaar

100 gr vers gemalen rundstussenribstuk (entrecote) 1 theelepel fijngehakte jonge ui 1 theelepel fijngehakte platte peterselie 1 eierdooier 1 theelepel huisgemaakte mayonaise een weinig fleur de sel een weinig peper van de molen 20 gr Iraanse k... bekijk recept »

Klassieke Rode-wijnsaus

2 sjalotten1 eetlepel boter400 ml volle rode wijn (categorie 9)1/2 pot vleesfond (a 380 ml)1 teentje knoflook (gepeld)2 takjes tijm1 laurierblad100 g roomboter ijskoud Sjalotten pellen en heel fijn snipperen. In wijde (saus)pan sjalot 5 min. in 1 el ... bekijk recept »

Boeuf provencale

25 gm boter 1 small ui, in dunne ringen 300 gm entrecote, in reepjes 1 teentje knoflook 1/2 eetlepel(s) tomatenpuree 2 1/2 eetlepel(s) cognac 75 gm grotchampignons, in plakjes 4 eetlepel(s) creme fraiche 1 zout, peper 3 takjes peterselie, fijngeknipt... bekijk recept »

Aspergeschotel met Parmezaanse kaas

zout 1 kg witte asperges 75 gr Parmezaanse kaas (stukje) 50 gr boter lage ovenschaal plusmn 20 x 30 cm Breng in een pan ruim water met zout aan de kook. Schil de asperges met een dunschiller vanaf vlak onder het kopje naar beneden, snijd de houtach... bekijk recept »

Biefstuk met grill-panade

400 g sjalotten, in halve ringen 100 g boter 2 theelepels groene peperkorrels, grof gehakt Zout 10 zwarte olijven, ontpit, grof gesneden 5 eetlepels balsamico-azijn 4 dikke biefstukken of entrecotes ca. 150 g p/5 2 geroosterde sneetjes witbrood of to... bekijk recept »

Rundvleesspiesjes met witloof

150 g entrecote (in reepjes van 1 cm dik)1 el honing2 el sesamzaad1 el olijfoliepeperzout1 stronkje witloof (in grove stukken)takje kervel1 el balsamicoazijn1. Leg de biefstuk in een kom, besprenkel met olijfolie en breng op smaak met peper en zout. ... bekijk recept »

Salade met rosbief en scherpe saus

1 ijsbergsla1 bosje radijzen200 gram dungesneden rosbief1 bosje koriander2 takje munt, alleen de blaadjes1 rode pepersap van 1/2 limoen1 theelepel gembersiroop of honing4 eetlepel zonnebloemolie1. Maak de ijsbergbladeren voorzich- tig los en leg ... bekijk recept »

Steak chimichurri

1 bosje (platte) peterselie, alleen de blaadjes1 rode peper, zonder zaadjes, in stukjes3 teentjes knoflook, gepeld2 eetlepels (rode)wijnazijn1 theelepel paprikapoeder1 eetlepel oreganoblaadjes; of1 theelepel oreganoblaadjes gedroogd150 milliliter oli... bekijk recept »

Lekker feestmenu - Hoofdgerecht: Gewokte

3 eetlepels Solo Vloeibaar 1 Iglo Stoomzakje "Trio van bonen" (300 g) 1 mespunt chilipoeder (of harissa) Zout 800 g runder-entrecote (vet en vliezen verwijderd) 1 eetlepel(s) sojasaus 250 g rijst peper 1. Snij het vlees in stukjes van 1 centimete... bekijk recept »

Pagina 20 van 23