228 recepten met entrecote
Rijst vlees (entrecote) spinazie oesterzwammen worteltjes look courgette sesamzaadjes In de wok groenten fruiten (kruiden met look , zout en peper , afsmaken met sojasaus) alle groenten gaan apart in de wok en worden gereserveerd. ? In de wok vlees ... bekijk recept »
100 gr vers gemalen rundstussenribstuk (entrecote) 1 theelepel fijngehakte jonge ui 1 theelepel fijngehakte platte peterselie 1 eierdooier 1 theelepel huisgemaakte mayonaise een weinig fleur de sel een weinig peper van de molen 20 gr Iraanse k... bekijk recept »
2 sjalotten1 eetlepel boter400 ml volle rode wijn (categorie 9)1/2 pot vleesfond (a 380 ml)1 teentje knoflook (gepeld)2 takjes tijm1 laurierblad100 g roomboter ijskoud Sjalotten pellen en heel fijn snipperen. In wijde (saus)pan sjalot 5 min. in 1 el ... bekijk recept »
25 gm boter 1 small ui, in dunne ringen 300 gm entrecote, in reepjes 1 teentje knoflook 1/2 eetlepel(s) tomatenpuree 2 1/2 eetlepel(s) cognac 75 gm grotchampignons, in plakjes 4 eetlepel(s) creme fraiche 1 zout, peper 3 takjes peterselie, fijngeknipt... bekijk recept »
zout 1 kg witte asperges 75 gr Parmezaanse kaas (stukje) 50 gr boter lage ovenschaal plusmn 20 x 30 cm Breng in een pan ruim water met zout aan de kook. Schil de asperges met een dunschiller vanaf vlak onder het kopje naar beneden, snijd de houtach... bekijk recept »
400 g sjalotten, in halve ringen 100 g boter 2 theelepels groene peperkorrels, grof gehakt Zout 10 zwarte olijven, ontpit, grof gesneden 5 eetlepels balsamico-azijn 4 dikke biefstukken of entrecotes ca. 150 g p/5 2 geroosterde sneetjes witbrood of to... bekijk recept »
150 g entrecote (in reepjes van 1 cm dik)1 el honing2 el sesamzaad1 el olijfoliepeperzout1 stronkje witloof (in grove stukken)takje kervel1 el balsamicoazijn1. Leg de biefstuk in een kom, besprenkel met olijfolie en breng op smaak met peper en zout. ... bekijk recept »
1 ijsbergsla1 bosje radijzen200 gram dungesneden rosbief1 bosje koriander2 takje munt, alleen de blaadjes1 rode pepersap van 1/2 limoen1 theelepel gembersiroop of honing4 eetlepel zonnebloemolie1. Maak de ijsbergbladeren voorzich- tig los en leg ... bekijk recept »
1 bosje (platte) peterselie, alleen de blaadjes1 rode peper, zonder zaadjes, in stukjes3 teentjes knoflook, gepeld2 eetlepels (rode)wijnazijn1 theelepel paprikapoeder1 eetlepel oreganoblaadjes; of1 theelepel oreganoblaadjes gedroogd150 milliliter oli... bekijk recept »
3 eetlepels Solo Vloeibaar 1 Iglo Stoomzakje "Trio van bonen" (300 g) 1 mespunt chilipoeder (of harissa) Zout 800 g runder-entrecote (vet en vliezen verwijderd) 1 eetlepel(s) sojasaus 250 g rijst peper 1. Snij het vlees in stukjes van 1 centimete... bekijk recept »