431 recepten met hamlappen
500 g hamlappen 1 ui 25 g boter of margarine 1 eetlepel kerriepoeder 1 pak gekoelde krielaardappeltjes a 750 g 1 pak doperwten a 450 g (diepvries) 2 theelepels bouillonpoeder of zout 1 blikje ananasstukjes (netto 140 g) 1 zakje kerriesaus 4 eetlepels... bekijk recept »
400 gm hamlappen 1 zout 1 peper 1 ui 1 friszure appel (granny smith) 2 eetlepels boter of margarine 1 pot hero fruit voor vlees abrikoos; ananas (250 ml) 8 pasteibakjes Bereiden: Hamlappen in blokjes snijden en bestrooien met zout en peper. Ui pellen... bekijk recept »
750 gm hamlappen 1 ui 1 teentje knoflook 1/2 groene paprika 15 gm boter 3 theelepel(s) goulashkruiden 300 ml gezeefde tomaten (passata) 500 gm zuurkool 1 zout 1 peper Voorbereidingstijd: circa 10 minuten Bereidingstijd: circa 25 minutenSnijd de hamla... bekijk recept »
Een rodeeen groene en een gele paprika. een ui.300 gram hamlappen. Snijd alle ingredienten in kleine stukjes prik in deze volgorde een stukje vlees, een stukje rode parika, een stukje ui, een stukje vlees, een stukje groene paprika, een stukje ui, e... bekijk recept »
125 g snelkookrijst 25 g boter 200 g hamlappenin blokjes 500 g hutspotgroente 450 g minikrielaardappeltjes 2 tl Provencaalse kruiden 1 doosje Maggi Peper Saus Voeg peper en zout naar smaak toe. Bereid de Maggi Peper Saus volgens de aanwijzingen... bekijk recept »
2 a 3 uien4 teentjes knoflook250 gram spekblokjes1 kg hamlappen2 preien2 paprika's1 bleekselderij1 bakje champignons1/2 tot 1 fles rode wijn (naar eigen smaak)provencaalse kruidenpeper en zout2 bouillonblokjes Uien en knoflook fruiten, vlees erbij do... bekijk recept »
1 kg krieltjes250 g magere spekreepjes300 g hamlappen3 el mayonaise6 el yogurtbieslook1 ui fijngesnipperdpeperzoutcitroensap. In grote schaal de mayonaise, yogurt bieslook, ui, peper, zout en citroensap mengen. Meng hierdoor de warme krieltjes. Snijd... bekijk recept »
4 hamlappen a 125 gr.6 passievruchten1 rood pepertje1 eetl. worchestersaus 2 eetl. olijfolie1 dl. kokosmelkzout1 verse ananas2 eetl. honing Schil de ananas en snij er 4 dikke plakken van.Verwijder de kern met een scherp mes en besmeer de plakken met... bekijk recept »
Ongeveer 1 kilo hamlappen750 gram gehakt naar keuze1 rookworst3 blikken bruine bonen3 pakjes diepvries boerensoepgroentenkruiden naar smaak om een heerlijke bouillon te trekken. Verwijder het vlees. Pureer de bruine bonen en voeg ze aan de bouillon t... bekijk recept »
1kg lamsbout of hamlappen in stukjes van 5X5cm stukjes 2 gekneusde citroen bladeren 125ml melk 1 teen knoflook geplet 1 ui fijn 2 vol t zout 1/2 t peper 1. Meng alle ingrediënten en laat vlees ten minste 12 uur marineren 2. Rooster op kolen bekijk recept »