204 recepten met karbonade
4 karbonades3 eetl. olijfolie2 eetl. grove mosterd(zee)zoutversgemalen peper2 eetl. gehakte verse salie1. Wrijf de karbonades in met een mengsel van olijfolie, mosterd, zout, peper en salie. Laat dit minimaal 15 minuten intrekken. 2. Rooster het vlee... bekijk recept »
1 kg stoofvlees 1 stuk ui 3 el luikse siroop 2 grote laurierbladen peper en zout 1 el azijn 3 kruidnagels 1 bruine maizena express1. Boter smelten - sjalotten bruinen, vlees bruinen, peper, zout, laurier en azijn toevoegen en kruidnagels.2. Laten ... bekijk recept »
1 kg rundsstoofvlees zout 2 eetlepels Solo Vloeibaar 0.5 theelepel suiker 0.5 eetlepel azijn 3 uien peper 1. Haal de karbonade 15 minuten voor het bakken uit de koelkast. 2. Pel en snij de uien in dunne ringen. 3. Dep de karbonade vlak voor het ba... bekijk recept »
600 gr karbonade 1 ui en 2 wortelen 2 stokken prei en 1 kg appelen 1 a 2 glazen rode wijn 1 l vleesbouillon (ongeveer) 1 scheutje balsamicoazijn1. Kook de karbonade in de vleesbouillon op een laag vuur samen met de grof gesneden groenten, een snuifje... bekijk recept »
800 gr varkenswangen 300 gr uien 2 westmalle dubbel 1 blokje vleesbouillon 800 gr pastinaak kruidentuiltje 1 snede brood 1 eetl mosterd 2 eetl goei boter zout en zwarte peper 1. Bak het vlees in boter en kruid met peper en zout .2. Bak in dezelfd... bekijk recept »
VOOR DE JACHTSAUS 2 deciliter rode wijn 1 1/2 deciliter runderbouillon van een blokje 1 teen knoflook gesnipperd 3 middelgrote sjalotten gesnipperd 1 eetlepel bloem 250 gr (kastanje) champignons schoon in plakjes 150 gram magere spekreepjes of bl... bekijk recept »
4 karbonades (rib of haas) 2 teentjes knoflook ? eetlepel paprikapoeder 2 eetlepels sherry (medium dry) 6 eetlepels olijfolie (extra vierge) 2 rode paprika's 2 gele paprika's 1 eetlepel witte wijnazijn (of sherryazijn) 2 eetlepels peterselie... bekijk recept »
voor 4 personen: 4 karbonades, peper en zout, 60 gr. margarine, 8 halve perziken, 100 gr. bruine basterdsuiker, mosterd, kaneel, kruidnagelpoeder, 4 eetlepels rode wijnazijn met Kaapse vruchten, 2,5 dl. water, 50 gr. rozijnen, 50 gr. gehakte walnoten... bekijk recept »
1 sjalot, gesnipperd 1 teentje knoflook 1 el ketjap manis 1 el fijngehakte gember (uit een potje) 1 el gembernat (uit een potje) 2 el plantaardige olie versgemalen peper, zout 4 schouderkarbonades 1/2 fles Calve sambasaus van 250 ml- Roer de sjalot m... bekijk recept »
4 (schouder)karbonadeuirode parpikablikje ananasabrikozen (versblikje of marmelade met fruitstukjes)theel. gemberpoedertheel. kaneelzout en peperpeterselie. Olijfolie (en margarine). Verhit in de koeken/hapjespan de olie (naar keuze fifty/fifty met m... bekijk recept »